Κύριος Facebook Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Skype

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Skype



Όπως είναι ο κανόνας με τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών, η διαγραφή του Skype δεν είναι καθόλου επίτευγμα. Δεδομένων των μυριάδων λογαριασμών με τους οποίους θα έχετε συνδέσει - τρόπους πληρωμής, λογαριασμό Microsoft κ.λπ. - μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Skype

Μην φοβάστε όμως. Συγκεντρώσαμε τη διαδικασία σε έναν απλό βήμα προς βήμα οδηγό, οπότε μπορείτε να διαγράψετε την πλατφόρμα από το χαρτοφυλάκιο του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο, εάν το επιθυμείτε. Είτε χρησιμοποιείτε τεχνολογία αποτοξίνωσης είτε απλώς προσπαθείτε να αποφύγετε τη μόνιμη θεία ανάγκη, ακολουθήστε τον οδηγό μας για τη διαγραφή του Skype για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Πώς να διαγράψετε οριστικά το Facebook και να επαναφέρετε τα δεδομένα σας

Πριν ξεκινήσετε αυτό το απελευθερωτικό ταξίδι, μια σημαντική διάκριση που πρέπει να κάνετε είναι αν έχετε εγγραφεί στο Skype με λογαριασμό Microsoft ή όχι. Εάν το κάνατε, τότε το μόνιμο κλείσιμο του λογαριασμού σας στο Skype θα διαγράψει επίσης τον συνδεδεμένο λογαριασμό Microsoft. Αυτό είναι προφανές πρόβλημα. ο λογαριασμός σας Microsoft μπορεί επίσης να είναι το κλειδί σας για τις άλλες υπηρεσίες της εταιρείας, όπως το Outlook.com, το OneDrive, το Xbox Live και ούτω καθεξής. Έτσι, ένα πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τις άλλες υπηρεσίες της Microsoft, μόλις απαλλαγείτε από το Skype.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Skype

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Skype στη διεύθυνση skype.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις λογαριασμού σύμφωνα με το Ο λογαριασμός μου επικεφαλίδα.
  3. Δίπλα στον λογαριασμό σας Microsoft, κάντε κλικ στο Αποσύνδεση . Σημείωση: εάν η επιλογή διαβάζει «Δεν είναι συνδεδεμένη αντί για αποσύνδεση», οι λογαριασμοί Skype και Microsoft δεν είναι συνδεδεμένοι, επομένως μπορείτε να προχωρήσετε στο Βήμα 5.
    how_to_delete_skype_2
  4. Επιλέγω Να συνεχίσει όταν εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Σημείωση: μπορείτε να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς σας μόνο για περιορισμένο αριθμό φορών. Εάν λάβετε ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι δεν μπορείτε να αποσυνδέσετε τους δύο λογαριασμούς, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Skype εδώ .
  5. Θα πρέπει να ακυρώσετε οποιαδήποτε συνδρομή Skype ή επαναλαμβανόμενες πληρωμές. Στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πλοηγηθείτε στις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας την μπλε γραμμή στα αριστερά, απλώς επιλέγοντας τη συνδρομή που θέλετε να ακυρώσετε και κάνοντας κλικ Ακύρωση συνδρομής , και μετά Ευχαριστώ, αλλά όχι, θέλω να ακυρώσω . Σημείωση: εάν θέλετε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για οποιεσδήποτε συνδρομές Skype που δεν έχετε χρησιμοποιήσει, τώρα μπορεί να είναι η ευκαιρία σας. Συμπληρώστε το online φόρμα Ακύρωσης και Επιστροφής χρημάτων ή ζωντανή συνομιλία με το προσωπικό υποστήριξης του Skype .
    how_to_delete_skype_3
  6. Εάν αγοράσατε έναν αριθμό Skype όπου οι χρήστες μπορούν να σας καλέσουν, αξίζει να τον ακυρώσετε πριν κλείσετε τον λογαριασμό σας. Επιλέγω Αριθμός Skype στο Διαχείριση λειτουργιών ενότητα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ Ρυθμίσεις και μετά Ακύρωση αριθμού Skype . Ο αριθμός Skype σας θα παραμείνει ενεργός μέχρι την ημερομηνία λήξης του, μετά την οποία η Microsoft θα διατηρήσει τον αριθμό Skype για 90 ημέρες.
  7. Εάν χρησιμοποιείτε την Αυτόματη επαναφόρτιση για αυτόματη ανανέωση του υπολοίπου Skype όταν χρειάζεται, μεταβείτε στη διεύθυνση λεπτομέρειες λογαριασμού , έπειτα Χρέωση και πληρωμές , έπειτα Καθιστώ ανίκανο σύμφωνα με το Αυτόματη επαναφόρτιση καρτέλα ακριβώς δίπλα Κατάσταση .
  8. Μέχρι τώρα, όλες οι συνδρομές Skype θα πρέπει να ακυρωθούν και να καταργηθούν όλες οι επαναλαμβανόμενες πληρωμές, ελευθερώνοντας σας για να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Skype και να τους ενημερώσετε ότι θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας.
    how_to_delete_skype_4
  9. Μεταβείτε στο Skype's κλείσιμο λογαριασμού σελίδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό που θέλετε να κλείσετε. Κάντε κλικ στο Επόμενο.
  10. Στο Επιλέξτε έναν λόγο αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε τον λόγο για τον οποίο κλείνετε τον λογαριασμό.
  11. Επιλέγω Επισήμανση λογαριασμού για κλείσιμο … Και τελειώσατε! Παρόλο που δεν είναι αρκετά, καθώς το Skype σας δίνει μια περίοδο συσκέψεων 60 ημερών για να εξετάσετε εάν θέλετε πραγματικά την πλατφόρμα βιντεοκλήσεων για πάντα. Μόλις περάσουν αυτές οι 60 ημέρες, θα απαλλαγείτε από το λογαριασμό σας στο Skype για πάντα. Εάν έχετε μια αλλαγή καρδιάς και θέλετε να σώσετε τον λογαριασμό σας από τα σαγόνια της αβύσσου του Διαδικτύου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε ξανά για να ακυρώσετε το κλείσιμο.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.