Κύριος Αλλα Πώς να διαγράψετε το ιστορικό YouTube από μια τηλεόραση Samsung

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό YouTube από μια τηλεόραση Samsung



Οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους σχεδιάζουν τη μετάβαση σε μία από τις υπηρεσίες ροής. Για παράδειγμα, οι έξυπνες τηλεοράσεις Samsung είναι συμβατές με πολλές επιλογές και σας επιτρέπουν ακόμη και να παρακολουθείτε βίντεο YouTube.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό YouTube από μια τηλεόραση Samsung

Εάν χρησιμοποιείτε τη Samsung TV για να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας χρήστες YouTube ή να ακούσετε μουσική, το ιστορικό αναζήτησης και παρακολούθησης είναι πιθανότατα και τα δύο γεμάτα. Εάν εκδίδετε την τηλεόρασή σας ή θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό σας για έναν άλλο λόγο, ακολουθεί ένας οδηγός που θα σας δείξει πώς να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Διαγραφή του ιστορικού σας YouTube

Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαγραφής του ιστορικού σας YouTube σε μια έξυπνη τηλεόραση Samsung, καταργώντας και τα δύο βίντεο που έχετε παρακολουθήσει και αναζητήσει.

Από τη Samsung TV

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό απευθείας από την τηλεόρασή σας:

  1. Ενεργοποιήστε την έξυπνη τηλεόραση και μεταβείτε στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών.
  2. Επιλέξτε το YouTube.
  3. Επιλέξτε το εικονίδιο χάμπουργκερ για να ανοίξετε το κύριο μενού.
  4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και Ιστορικό.
  5. Επιλέξτε Εκκαθάριση ιστορικού παρακολούθησης για διαγραφή του.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου έξυπνης τηλεόρασης για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης και παρακολούθησης σαν να χρησιμοποιείτε υπολογιστή. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ενότητα για λεπτομερείς οδηγίες.

Samsung TV - Διαγραφή ιστορικού YouTube

Από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή τον υπολογιστή σας για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης και παρακολούθησης από την τηλεόρασή σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα καταργηθεί από όλες τις συσκευές στις οποίες χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube. Εδώ πρέπει να κάνετε:

Από πρόγραμμα περιήγησης

  1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και, στη συνέχεια, τον επίσημο ιστότοπο του YouTube.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.
  3. Από αυτό το μενού, επιλέξτε Ιστορικό.
  4. Επιλέξτε τον τύπο ιστορικού που θέλετε να διαγράψετε, για παράδειγμα, Ιστορικό παρακολούθησης.
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Διαγραφή όλου του ιστορικού παρακολούθησης.
  6. Επιλέξτε Εκκαθάριση ιστορικού παρακολούθησης για επιβεβαίωση.

ιστορικό παρακολούθησης

Από την εφαρμογή

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας.
  2. Επιλέξτε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις.
  4. Πατήστε Ιστορικό και απόρρητο.
  5. Οι δύο πρώτες επιλογές είναι Εκκαθάριση ιστορικού παρακολούθησης και Εκκαθάριση ιστορικού αναζήτησης. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να καταργήσετε. Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την παύση και των δύο, ώστε να μην καταγράφεται οτιδήποτε αναζητάτε ή να παρακολουθείτε.

ιστορικό και απόρρητο

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την προβολή ανώνυμης περιήγησης. Εάν το κάνετε αυτό, η δραστηριότητά σας κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας δεν θα καταγραφεί, παρόλο που ενδέχεται να εξακολουθεί να είναι ορατή στον πάροχο διαδικτύου Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη λειτουργία, ωστόσο, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη διαγραφή του ιστορικού από την εφαρμογή.

Πώς να αποσυνδεθείτε και να καταργήσετε τον λογαριασμό σας

Τελειώσατε με τη διαγραφή του ιστορικού περιήγησης και παρακολούθησης στην εφαρμογή YouTube; Αν θέλετε επίσης να αποσυνδεθείτε και να καταργήσετε τον λογαριασμό σας, σας καλύπτουμε.

Για έξοδο από τον λογαριασμό σας στο YouTube:

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή στην τηλεόρασή σας Samsung.
  2. Μεταβείτε στο μενού στα αριστερά και ανοίξτε το.
  3. Βρείτε τη φωτογραφία του προφίλ σας και επιλέξτε την.
  4. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας και επιλέξτε Έξοδος.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει να το κάνετε αυτό και δεν έχετε πλέον πρόσβαση στην τηλεόραση, μπορείτε να το κάνετε απομακρυσμένα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://myaccount.google.com/permissions
  2. Κάντε κύλιση στις εφαρμογές για να βρείτε το YouTube στην τηλεόραση.
  3. Επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση πρόσβασης για να καταργήσετε τον λογαριασμό σας από όλες τις τηλεοράσεις στις οποίες είχατε προηγουμένως συνδεθεί.

Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, κάντε το:

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή YouTube στη Samsung TV σας.
  2. Μεταβείτε στο μενού στα αριστερά και βρείτε την εικόνα του λογαριασμού σας.
  3. Κάντε κλικ για πρόσβαση στη λίστα λογαριασμών που είχαν προηγουμένως συνδεθεί σε αυτήν την τηλεόραση.
  4. Επιλέξτε το δικό σας και επιλέξτε Κατάργηση λογαριασμού.

Απαλλαγείτε από τα αποτελέσματα του ιστορικού σας

Εάν θέλετε μια καθαρή πλάκα, η διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης και παρακολούθησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να το κάνετε. Είτε έχετε πρόσβαση στην Samsung Smart TV είτε όχι, μπορείτε εύκολα να το κάνετε με μερικά απλά βήματα. Είναι μάλλον καλό το γεγονός ότι ο λογαριασμός σας ενώνει όλες τις συσκευές σας, καθώς αυτό σας δίνει περισσότερο έλεγχο. Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με την τηλεόρασή σας για να διαγράψετε τη λίστα των βίντεο που έχετε παρακολουθήσει ή αναζητήσει.

Διαγράψατε επιτυχώς το ιστορικό από τη Samsung TV σας; Πρόκειται να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

πώς να διαγράψετε το προφίλ netflix στο iPhone

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.