Κύριος Αλλα Πώς να πει εάν κάποιος σας αποκλείει στο Roblox

Πώς να πει εάν κάποιος σας αποκλείει στο Roblox



Εάν δεν μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε έναν φίλο σας στο Roblox, ενδέχεται να σας έχουν αποκλείσει για κάποιο λόγο. Αλλά πώς λειτουργεί αυτή η λειτουργία ακριβώς και υπάρχουν άλλοι τρόποι για να διαπιστώσετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει;

Πώς να πει εάν κάποιος σας αποκλείει στο Roblox

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία αποκλεισμού στο Roblox. Επιπλέον, θα παρέχουμε μερικές συμβουλές και κόλπα για το πώς να προσθέσετε ή να καταργήσετε μόνοι σας άτομα.

Γνωρίζοντας εάν έχετε αποκλειστεί

Ο σκοπός του αποκλεισμού άλλων στο Roblox είναι να φιλτράρετε άτομα από κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ορισμένα σημάδια που δείχνουν ότι έχετε αποκλειστεί. Σε σχέση με το άτομο που σας αποκλείει, δεν θα μπορείτε:

  1. Στείλε μηνύματα
  2. Αποστολή αιτημάτων φίλου
  3. Αποστολή αιτημάτων συναλλαγών
  4. Αποστολή προσκλήσεων Ally
  5. Συνομιλία στο παιχνίδι
  6. Συνομιλήστε με τους φίλους τους
  7. Στείλτε προσκλήσεις σε πάρτι στους φίλους τους
  8. Αποστολή προσκλήσεων Clan
  9. Ακολουθήστε τους φίλους τους στα παιχνίδια

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ή όλα τα παραπάνω, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το εν λόγω άτομο σας έχει αποκλείσει. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί - δεν θα υπάρχουν ειδοποιήσεις ή μηνύματα από διαχειριστές. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω ενδείξεις και να παίξετε ντετέκτιβ για να μάθετε. Εάν προσπαθήσετε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον και να ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε, τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα: έχετε αποκλειστεί!

Ο Roblox Κάποιος σας αποκλείστηκε

Γιατί υπάρχει αποκλεισμός

Με περισσότερους από 164 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το να διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν το χρόνο τους στην πλατφόρμα είναι ένα σημαντικό και απαιτητικό έργο. Για το λόγο αυτό, η Roblox έχει ήδη μια ομάδα συντονιστών και αυτοματοποιημένων συστημάτων. Παρουσιάστηκε το 2014, η λειτουργία Block δημιουργήθηκε έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αστυνομεύσουν την κοινωνική τους εμπειρία χωρίς την παρέμβαση της εταιρείας. Χρησιμεύει ως γρήγορη λύση σε τυχόν παράπονα που μπορεί να έχουν οι παίκτες το ένα προς το άλλο. Οι λόγοι για τον αποκλεισμό μπορεί να είναι πολύ υποκειμενικοί και όλοι οι χρήστες αποφασίζουν εάν απαιτείται τέτοια ενέργεια.

Πώς λειτουργεί

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι ο αποκλεισμός κάποιου στο Roblox είναι αρκετά εύκολος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ τους, επιλέγοντας τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και πατώντας την επιλογή Αποκλεισμός χρήστη από το αναδυόμενο μενού.

Ένας άλλος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να βρείτε το όνομα χρήστη του μέλους στη λίστα βαθμολογικών πινάκων / παικτών, στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα ανοίξει ένα μενού από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Block player. Εάν προχωρήσετε με την ενέργεια, το εικονίδιο με το όνομά του θα αλλάξει σε σύμβολο ανάστροφης κάθετης (γνωστό και ως το Universal No), που σημαίνει ότι ο παίκτης αποκλείστηκε με επιτυχία. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος ενδέχεται να μην λειτουργεί σε μικρότερες οθόνες, όπως κινητές συσκευές. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα προφίλ όπως περιγράφεται παραπάνω.

Μια λίστα αποκλεισμένων ατόμων στο Roblox περιορίζεται σε 50 ανά χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που χρησιμοποιεί αυτήν τη λειτουργία σε τακτική βάση θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να καταργήσει τον αποκλεισμό άλλων ατόμων σε κάποιο σημείο. Εάν έχετε αποκλείσει κάποιο άτομο κατά λάθος, ίσως θελήσετε να τον ξεμπλοκάρετε το συντομότερο δυνατό. Δείτε πώς γίνεται:

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις λογαριασμού (εικονίδιο με το γρανάζι στο πρόγραμμα περιήγησης, τρεις κουκκίδες σε κινητό).
  2. Μεταβείτε στο Απόρρητο.
  3. Επιλέξτε Εμφάνιση αποκλεισμένων χρηστών στο κάτω μέρος της οθόνης.
  4. Βρείτε το όνομα χρήστη του ατόμου που θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό.
  5. Επιλέξτε Κατάργηση αποκλεισμού δίπλα στο όνομά τους.
  6. Πατήστε το κουμπί Αποθήκευση.
    Αποκλεισμός προγράμματος αναπαραγωγής

Πολλοί χρήστες ενδέχεται να είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη χρήση της λειτουργίας Block. Αυτό που μπορεί να είναι λιγότερο προφανές είναι αυτό που συμβαίνει όταν (και εάν) βρίσκεστε στο τέλος λήψης του μπλοκ.

Μπορεί να μην είναι το σφάλμα τους

Ο αποκλεισμός σε διαδικτυακά παιχνίδια ή πλατφόρμες μπορεί να έχει βάσιμους λόγους και να χρησιμεύσει ως χρήσιμο εργαλείο για τη διασφάλιση αξιοπρεπούς συμπεριφοράς μεταξύ των μελών. Οι συνηθισμένοι λόγοι που συμβαίνει στο Roblox είναι η αγένεια, ενοχλούν τους άλλους, spamming κ.λπ.

Εάν σας έχει συμβεί, λάβετε υπόψη σας εάν έχετε δείξει παρόμοια συμπεριφορά, αλλά επίσης να έχετε υπόψη σας ότι ενδέχεται να μην υπάρχει αντικειμενικό επιχείρημα για το γιατί έχετε αποκλειστεί. Μερικές φορές ένας χρήστης θα υποστεί ένα μπλοκ για λόγους εντός του παιχνιδιού που δεν σχετίζονται με αυτούς προσωπικά. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορεί να αποκλείσετε ή να αποκλείσετε κάποιον άλλο, κατά λάθος.

Μην αφήσετε ένα μπλοκ να σας απογοητεύσει

Τώρα που ξέρετε πώς να μάθετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Roblox, μπορείτε να το πάρετε εύκολα. Ακόμα κι αν έχετε αποκλειστεί χωρίς δικό σας σφάλμα, κατά λάθος ή για κάποιο άλλο λόγο, μην ανησυχείτε. Με μια τόσο μεγάλη κοινότητα, μπορείτε πάντα να κάνετε νέους φίλους για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο στο YouTube

Εσείς

Τέλος, ό, τι κι αν κάνετε, αν συναντήσετε κάποιο άτομο που παίζει αυτό το πουκάμισο στο παιχνίδι, μην ακολουθείτε τις οδηγίες που περιέχει!

Έχετε αποκλειστεί ποτέ στο Roblox; Πως βρηκες? Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.