Κύριος Facebook Πώς να φιληθεί κάποιος χωρίς να το γνωρίζει

Πώς να φιληθεί κάποιος χωρίς να το γνωρίζει



Σας αρέσει να ακούτε από τους φίλους σας στο Facebook, αλλά μερικοί από τους πλησιέστερους και τους πιο αγαπημένους σας βρίσκονται κάτω από το δέρμα σας. Σίγουρα, το κοινωνικό δίκτυο είναι ιδανικό για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας, τα μέλη της οικογένειάς σας και άλλους χρήστες που δεν βλέπετε προσωπικά σε τακτική βάση, αλλά μερικές φορές, ορισμένοι φίλοι στη λίστα σας δημοσιεύουν πολύ συχνά. Είτε είστε κουρασμένοι από την ατελείωτη παρέλαση βίντεο με γάτες, πολιτικές εκφωνήσεις γεμάτες παραπληροφόρηση ή σκόπιμη φλεγμονώδη ρητορική ή απλώς δεν βλέπετε κάποιο λόγο να παραμείνετε συνδεδεμένοι με κάποιον στο διαδίκτυο, ίσως είναι καιρός να τα αφαιρέσετε από τη λίστα φίλων σας .

Πώς να φιληθεί κάποιος χωρίς να το γνωρίζει

Φυσικά, δεν θέλετε να πληγώσετε τα συναισθήματά τους, είτε είναι απομακρυσμένοι συγγενείς είτε μακροχρόνιοι φίλοι της οικογένειας. Αυτό εγείρει ορισμένα σημαντικά ερωτήματα: το άτομο που καταργείτε θα ξέρει ότι δεν το έχει φιλήσει από το Facebook; Υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε τις αναρτήσεις τους από τη ροή τους χωρίς να τις φιλέσετε αρχικά. Ας ρίξουμε μια ματιά στις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα σε αυτόν τον οδηγό Facebook.

πώς να βάλετε μουσική στο iPod χωρίς λήψη iTunes

Μπορείτε να φιληθείτε με κάποιον χωρίς να το γνωρίζετε;

Το Facebook δεν ειδοποιεί κανέναν όταν δεν έχει γίνει φίλος, οπότε σε γενικές γραμμές, όλοι όσοι δεν κάνετε φιλία δεν θα γνωρίζουν ότι τους έχετε καταργήσει από τη λίστα φίλων σας. Φυσικά, έως ότου ο φίλος σας αναζητήσει το όνομά σας στην πλατφόρμα του, μόνο για να ανακαλύψει ότι δεν τους έχετε φιλήσει. Είτε το άτομο που δεν έχετε φιλία αναρωτιέται πού πήγαν οι αναρτήσεις σας ή προσπαθούν να σας ευχηθούν χρόνια πολλά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα το άτομο που καταργείτε από τη διαδικτυακή σας ζωή να ανακαλύψει τελικά ότι δεν έχει γίνει φίλος.

Πώς να φιλτράρετε κάποιον στο Facebook

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να αναλάβετε τον κίνδυνο και να εκκινήσετε τους τοξικούς φίλους σας από τη λίστα σας, μπορείτε να το διαχειριστείτε σε τρία εύκολα βήματα.

  1. Επισκεφτείτε το προφίλ του φίλου που θέλετε να καταργήσετε από τον λογαριασμό σας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί που αναφέρει Οι φιλοι προς το κάτω μέρος της φωτογραφίας του banner.
  3. Επιλέγω Φίλε.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να γνωρίσετε

Το Facebook παρέχει μερικές πιο αποχρώσεις από το να φιλάς και να φιλάς ανθρώπους. Εάν δεν θέλετε να απορρίψετε αυτό το άτομο εντελώς, αλλά έχετε κουραστεί να βλέπετε τις αναρτήσεις του κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο, προσθέστε το στη λίστα γνωριμιών σας. Το Facebook περιορίζει τον αριθμό των δημοσιεύσεων που εμφανίζεται από τη λίστα γνωριμιών σας, οπότε ενώ δεν θα καταργήσετε αυτό το άτομο από τον λογαριασμό σας στο Facebook ή τη ροή σας, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε μερικές από τις ενημερώσεις του κατά καιρούς.

Για να προσθέσετε κάποιον στη λίστα γνωριμιών σας.

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα τους.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί που αναφέρει Οι φιλοι προς το κάτω μέρος της φωτογραφίας του banner.
  3. Επιλέγω Γνωριμίες .

Κατάργηση παρακολούθησης μυστικά Unfriend

Υπάρχει μια μεσαία επιλογή μεταξύ της πλήρους διαγραφής κάποιου από τη λίστα φίλων σας και της διατήρησής του για να συνεχίσετε να βλέπετε τις αναρτήσεις του. Το Facebook δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταργήσουν την παρακολούθηση των χρηστών από τις σελίδες τους, γεγονός που διευκολύνει τη διατήρηση κάποιου στη λίστα φίλων του προφίλ σας, ενώ δεν χρειάζεται να διαβάσει ξανά τις αναρτήσεις του. Ιδανικό για απομακρυσμένα μέλη της οικογένειας, πρώην συγκατοίκους ή πρώην αφεντικά, η χρήση της επιλογής 'μη ακολουθώντας' διατηρεί τη ροή σας προσαρμοσμένη ακριβώς στον τρόπο που θέλετε, διασφαλίζοντας επίσης ότι δεν χρειάζεται να καταργήσετε χρήστες που ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε μήνες ή χρόνια κάτω δρόμος.

Δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση κάποιου ατόμου στο Facebook.

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα του χρήστη.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί που αναφέρει ΕΠΟΜΕΝΟ προς το κάτω μέρος της φωτογραφίας του banner.
  3. Επιλέγω Κατάργηση παρακολούθησης .

Μετά από αυτό, θα δείτε τις αναρτήσεις τους να εξαφανίζονται από τη ροή ειδήσεών σας. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο προφίλ τους εάν θέλετε να παρακολουθείτε τι συμβαίνει.

Περιορίστε κάποιον για να περιορίσετε την πρόσβασή του

Τέλος, ανάλογα με το άτομο που προσπαθείτε να καταργήσετε από τον λογαριασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις προτιμήσεις του λογαριασμού σας στο Facebook για να περιορίσετε σκόπιμα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν μαζί σας. Περιορίζοντας την πρόσβασή τους στον λογαριασμό σας, μπορείτε να διευκολύνετε την απόκρυψη των αναρτήσεών σας από αυτές, προκειμένου να τους εμποδίσετε να σχολιάσουν τα πράγματα που δημοσιεύετε στο Facebook.

Δείτε πώς μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση ενός φίλου στο λογαριασμό σας στο Facebook.

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα τους.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί που αναφέρει Οι φιλοι προς το κάτω μέρος της φωτογραφίας του banner.
  3. Επιλέγω Πρόσθεσε σε άλλη λίστα ...
  4. Επιλέγω Περιορισμένος στο κάτω μέρος των διαθέσιμων λιστών σας.

Οι περιορισμένοι φίλοι μπορούν να δουν μόνο αναρτήσεις που έχετε δημοσιεύσει ή μερικές φορές αναρτήσεις που έχετε μοιραστεί συγκεκριμένα με αμοιβαίους φίλους. Δεν μπορούν να δουν ιδιωτικές ή φίλους μόνο αναρτήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να εισβάλουν στα σχόλιά σας με τις δικές τους σκέψεις και απόψεις.

***

Είναι πάντα περίεργο όταν πρέπει να διακόψετε τους δεσμούς με κάποιον μέσω των κοινωνικών μέσων. Απλώς θυμηθείτε ότι το Facebook κατανοεί και διαθέτει πολλές διαθέσιμες μεθόδους για την προσαρμογή της ροής σας, καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή της εμπειρίας σας στο μέλλον. Έτσι την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε ότι πρέπει να διαγράψετε κάποιον από τον λογαριασμό σας, λάβετε υπόψη ότι το Facebook είναι προσαρμόσιμο και αρθρωτό, διατηρώντας τον λογαριασμό σας ασφαλή από ενοχλητικά μέλη της οικογένειας και ενοχλημένους πρώην υπαλλήλους.

πώς να απενεργοποιήσετε την κλειστή λεζάντα στην τηλεόραση vizio

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.