Κύριος Windows 10 Η Microsoft καταργεί την αυτόματη σύνδεση χρηστών στα Windows 10 έκδοση 2004

Η Microsoft καταργεί την αυτόματη σύνδεση χρηστών στα Windows 10 έκδοση 2004



Ενημερώθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019:Ακολουθώντας τις προτάσεις των αναγνωστών μας, έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται για κατάργηση της δυνατότητας αλλά για τη νέα συμπεριφορά του λειτουργικού συστήματος. Οι οδηγίες ενημερώνονται τώρα.

Χρησιμοποιείτε αυτόματη σύνδεση για τον τοπικό ή Microsoft λογαριασμό σας στα Windows 10; Λοιπόν, εδώ είναι λίγο άσχημα νέα. Η Microsoft έχει καταργήσει αυτό το χρήσιμο χαρακτηριστικό από το GUI από το build 19033, το οποίο αντιπροσωπεύει τον κλάδο «20H1», γνωστό ως Windows 10 έκδοση 2004.

Διαφήμιση

πώς να δείτε τις προτιμήσεις κάποιου άλλου στο instagram

Μετά την επανεγκατάσταση Windows 10 Build 19033 στον εργαστηριακό υπολογιστή μου ανακάλυψα μια δυσάρεστη αλλαγή.

Χρησιμοποιώ το αυτόματη σύνδεση χαρακτηριστικό για να συνδεθώ στη συνεδρία χρήστη μου και να συνδέσω αυτόματα τον υπολογιστή στο OpenVPN.Θα ήμουν ευτυχής να χρησιμοποιήσω την εγγενή υπηρεσία του OpenVPN για Windows, αλλά εμποδίζει την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος από το 20H1 build 18890, οπότε αυτό δεν λειτουργεί. Συνήθως, απλώς απενεργοποιώ την επιλογήΟι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστήκαι κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή στοέλεγχος κωδικών πρόσβασης χρήστη2κλασσικός Εφαρμογή πίνακα ελέγχου για να κάνω το λειτουργικό σύστημα να αποθηκεύσει τα διαπιστευτήριά μου.

Επιλέξτε Χρήστη στη λίστα Λογαριασμοί χρηστών

Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση του build 19033, διαπίστωσα ότι το πλαίσιο ελέγχου λείπει από το GUI:

Έλεγχος UserPassword2 Στα Windows 10 2004

Η Microsoft το έχει αφαιρέσει σιωπηλά. Δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το GUI για αυτόματη σύνδεση σε λογαριασμό χρήστη στα Windows 10.

Ακολουθήστε τις ενημερωμένες οδηγίες εδώ για να επαναφέρετε το πλαίσιο ελέγχου:

Αυτόματη σύνδεση σε λογαριασμό χρήστη στην έκδοση 2004 των Windows 10

Με λίγα λόγια, πρέπει να απενεργοποιήσετε την επιλογή Windows Hello στην περιοχή Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Επιλογές σύνδεσης.

Windows 10 Απενεργοποιήστε το Windows Hello

Μόλις το απενεργοποιήσετε, θα δείτε ξανά την επιλογή διαθέσιμη στο παράθυρο διαλόγου.

Windows 10 Έκδοση 2004 Σύνδεση αυτόματα

Απλώς απενεργοποιήστε τοφάΟι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστήκαι κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή. Όταν σας ζητηθεί ο κωδικός πρόσβασης, εισαγάγετέ τον δύο φορές και τελειώσατε.

Η έκδοση 2004 των Windows 10 θα συνδεθεί αυτόματα στον επιλεγμένο λογαριασμό χρήστη.

Ευχαριστώ πολύ τους αναγνώστες μας που αφήνουν τόσο πολύτιμα σχόλια!

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.