Κύριος Windows 10 Απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης εφαρμογών μετά τη σύνδεση στα Windows 10

Απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης εφαρμογών μετά τη σύνδεση στα Windows 10



Πώς να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε αυτόματα την επανεκκίνηση των εφαρμογών μετά τη σύνδεση στα Windows 10

Ξεκινώντας με την Ενημέρωση δημιουργών πτώσης των Windows 10, το λειτουργικό σύστημα μπορεί να ανοίξει ξανά αυτόματα εφαρμογές που εκτελούσαν πριν από τον τερματισμό ή την επανεκκίνηση. Αυτή η δυνατότητα θεωρήθηκε από πολλούς χρήστες ως αμφιλεγόμενη, οπότε η Microsoft πρόσθεσε επιτέλους μια ξεχωριστή επιλογή για να αποτρέψει την επανεκκίνηση του λειτουργικού συστήματος.

Διαφήμιση

Εάν παρακολουθείτε την ανάπτυξη και τα άρθρα των Windows 10 σε αυτό το ιστολόγιο, ίσως να είστε εξοικειωμένοι με όλες τις αλλαγές που έγιναν στα Windows 10. Μία από αυτές ήταν η δυνατότητα επανεκκίνησης όλων των εφαρμογών που εκτελούνται μετά την επανεκκίνηση του λειτουργικού συστήματος μετά την εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων . Ξεκινώντας με Windows 10 build 17040 , υπήρχε μια επιλογή,Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης για να ολοκληρώσετε αυτόματα τη ρύθμιση της συσκευής μου μετά από μια ενημέρωση ή επανεκκίνησηστην περιοχή Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί χρηστών> Επιλογές σύνδεσης. Όταν απενεργοποιήθηκε, έπρεπε να σταματήσει την αυτόματη επανεκκίνηση των εφαρμογών των Windows 10.

Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν εξηγήθηκε κακώς και μπερδεύει πολλούς χρήστες. Επίσης, δεν λειτούργησε όπως προβλεπόταν. Όταν η επιλογή απενεργοποιήθηκε, εμπόδισε επίσης το OS να ολοκληρώσει την εγκατάσταση ενημερώσεων.

Τέλος, η Microsoft έχει πλέον διαχωρίσει αυτήν την επιλογή σε δύο διαφορετικούς διακόπτες. ΕπιπρόσθεταΧρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης για να ολοκληρώσετε αυτόματα τη ρύθμιση της συσκευής μου μετά από μια ενημέρωση ή επανεκκίνηση, Τα Windows 10 περιλαμβάνουν μια νέα επιλογήΑποθηκεύστε αυτόματα τις εφαρμογές με δυνατότητα επανεκκίνησης όταν αποσυνδεθώ και τις επανεκκινήσω μετά τη σύνδεσή μου. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη επανεκκίνηση των εφαρμογών μετά τη σύνδεση στα Windows 10,

  1. Ανοιξε το Εφαρμογή ρυθμίσεων .
  2. Μεταβείτε στους λογαριασμούς -> Επιλογές σύνδεσης.
  3. Στα δεξιά, μεταβείτε στοΕπανεκκινήστε τις εφαρμογέςΕνότητα.
  4. Απενεργοποιήστε την επιλογήΑποθηκεύστε αυτόματα τις εφαρμογές με δυνατότητα επανεκκίνησης όταν αποσυνδεθώ και τις επανεκκινήσω μετά τη σύνδεσή μου.
  5. Η επιλογή μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά οποιαδήποτε στιγμή αργότερα.

Τελείωσες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εφαρμόσετε μια τροποποίηση μητρώου για να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα 'Αυτόματη επανεκκίνηση εφαρμογών μετά την είσοδο' στα Windows 10. Κάντε τα εξής.

Απενεργοποιήστε την αυτόματη επανεκκίνηση των εφαρμογών μετά τη σύνδεση με Tweak μητρώου

  1. Ανοιξε το Εφαρμογή Επεξεργαστή Μητρώου .
  2. Μεταβείτε στο ακόλουθο κλειδί μητρώου.
    HKEY_CURRENT_USER ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon
    Δείτε πώς να μεταβείτε σε ένα κλειδί μητρώου με ένα κλικ .
  3. Στα δεξιά, τροποποιήστε ή δημιουργήστε μια νέα τιμή DWORD 32-bitΕπανεκκίνησηApps.
    Σημείωση: Ακόμα κι αν είστε εκτελεί Windows 64-bit πρέπει ακόμα να δημιουργήσετε μια τιμή DWORD 32-bit.
    Ορίστε τα δεδομένα τιμής σε 0 για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
  4. Τα δεδομένα τιμής του 1 θα το επιτρέψουν.

Για να εξοικονομήσετε χρόνο, μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα έτοιμα προς χρήση αρχεία μητρώου:

Λήψη αρχείων μητρώου

γιατί το snapchat μου συνεχίζει να αποσυνδέομαι

Αυτό είναι!

Για αναφορά, δείτε τα παλαιότερα άρθρα που σχετίζονται με το θέμα.

  • Απενεργοποίηση αυτόματης εκκίνησης εφαρμογών στα Windows 10
  • Τρόπος αυτόματης σύνδεσης μετά την επανεκκίνηση των Windows 10

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.