Κύριος Μηνύματα Μπορεί μια ομάδα στο GroupMe να έχει δύο ιδιοκτήτες;

Μπορεί μια ομάδα στο GroupMe να έχει δύο ιδιοκτήτες;



Η διαχείριση περισσότερων από μία ομάδων στο GroupMe μπορεί να είναι χρονοβόρα για έναν μόνο διαχειριστή. Τι θα γινόταν όμως αν ήταν δύο; Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να μοιράσετε τις ευθύνες και ακόμη και να καταφέρετε να βρείτε άφθονο εκπληκτικό περιεχόμενο.

Μπορεί μια ομάδα στο GroupMe να έχει δύο ιδιοκτήτες;

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας ιδιοκτήτης ομάδας για αυτόν τον εκπληκτικό άμεσο αγγελιοφόρο.

Ιδιοκτήτες Ομίλου

Όταν δημιουργείτε μια ομάδα GroupMe, γίνεστε αυτόματα κάτοχός της. Δυστυχώς, μπορεί να υπάρχει μόνο ένας ιδιοκτήτης τη φορά. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να κάνετε κάτοχο ένα άλλο μέλος ή να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία εάν το θέλετε.

Για να αλλάξετε τον ιδιοκτήτη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  2. Ελέγξτε εάν ο νέος ιδιοκτήτης είναι μέλος ή όχι. Εάν δεν είναι, προσθέστε τους στην ομάδα.
  3. Επιλέξτε την ομάδα και μετά κάντε κλικ στη λίστα μελών.
  4. Επιλέξτε τον νέο κάτοχο και επιλέξτε Δημιουργία κατόχου.

Ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να επιλέξετε την ομάδα, να κάνετε κλικ στις Ρυθμίσεις, να μεταβείτε στην επιλογή Αλλαγή κατόχου και να επιλέξετε τον νέο ιδιοκτήτη.

Για να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο avatar της ομάδας.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και μετά κάντε κλικ στο Αλλαγή κατόχου.
  3. Επιλέξτε έναν νέο κάτοχο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ναι για επιβεβαίωση.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Το GroupMe Group έχει δύο ιδιοκτήτες

Τι μπορεί να κάνει ο διαχειριστής;

Ο ιδιοκτήτης, δηλαδή ο διαχειριστής μιας ομάδας, έχει μια σειρά επιλογών στη διάθεσή του. Μπορούν να προσθέσουν νέα μέλη ή να αφαιρέσουν και να αποκλείσουν υπάρχοντα μέλη. Μπορούν να ελέγξουν τα μέλη που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα κάποια στιγμή. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να κλωνοποιήσουν μια ομάδα.

πού μπορώ να πάω να εκτυπώσω κάτι από το τηλέφωνό μου

Προσθήκη ή αφαίρεση μελών

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο μέλος στην ομάδα:

  1. Ανοίξτε τη συνομιλία, πατήστε στο avatar της ομάδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Μέλη.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο + ή επιλέξτε Προσθήκη μελών.
  3. Πληκτρολογήστε το όνομα, τον αριθμό ή ένα email ενός ατόμου που θέλετε να προσθέσετε.
  4. Τέλος, επιλέξτε το όνομα του ατόμου και πατήστε το εικονίδιο Σημάδι επιλογής.

Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε ένα μέλος είναι να στείλετε σε έναν χρήστη έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης. Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα.

Για να αφαιρέσετε ένα μέλος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Επιλέξτε το avatar της ομάδας που θέλετε να επεξεργαστείτε και κάντε κλικ στο Μέλη.
  2. Κάντε κλικ στο ανεπιθύμητο άτομο,
  3. Επιλέξτε Κατάργηση από (όνομα ομάδας). Εάν θέλετε να διαγράψετε πολλά μέλη, βρείτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάργηση μελών.
  4. Τέλος, επιλέξτε τα άτομα που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στο Κατάργηση.

Οι διαγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν ξανά στην ομάδα μόνο εάν τους προσκαλέσουν κάποια από τα υπάρχοντα μέλη.

Διευθυντικά Πρώην Μέλη

Τα μέλη που αφαιρέθηκαν από τον διαχειριστή της ομάδας δεν μπορούν να εγγραφούν ξανά στην ομάδα, ωστόσο, όσοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν μόνοι τους μπορούν να εγγραφούν ξανά όποτε θέλουν. Όπως αναφέρθηκε, οι διαχειριστές ομάδων έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τα πρώην μέλη, δηλαδή να τα μπλοκάρουν ή να τα ξεμπλοκάρουν. Να πώς:

  1. Ανοίξτε το δίσκο ομάδας.
  2. Αναζητήστε τα πρώην μέλη,
  3. Επιλέξτε την καρτέλα Πρώην.
  4. Βρείτε το μενού μελών που έφυγαν
  5. Επιλέξτε Αποκλεισμός για όλα τα πρώην μέλη που δεν θέλετε να συμμετάσχουν ξανά στην ομάδα.

Για να ξεμπλοκάρετε τα μέλη, βρείτε τη λίστα Απαγορευμένων μελών. Επιλέξτε αυτά που θέλετε να επιστρέψετε στην ομάδα και, στη συνέχεια, πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού.

Κλωνοποίηση Ομάδας

Εάν χρειάζεστε ποτέ μια νέα ομάδα αλλά θέλετε τα μέλη από μια υπάρχουσα, το GroupMe σας προσφέρει την ευκαιρία να κλωνοποιήσετε μια ομάδα. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Για iOS και Android:

  1. Ανοίξτε τις συνομιλίες και βρείτε την ομάδα που θέλετε να κλωνοποιήσετε.
  2. Πατήστε στο avatar της ομάδας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  3. Επιλέξτε Clone Group.
  4. Δώστε ένα όνομα στη νέα ομάδα και επιλέξτε το avatar της. Τα μέλη θα προστεθούν αυτόματα. Εάν θέλετε να προσθέσετε νέα, απλώς πληκτρολογήστε τον αριθμό, το όνομα ή το email τους ή απλώς βρείτε τα στις επαφές.
  5. Ολοκληρώστε πατώντας στο Done ή στο εικονίδιο Checkmark.

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση Web:

  1. Συνδεθείτε πρώτα στον λογαριασμό σας στο GroupMe.
  2. Βρείτε τις συνομιλίες και επιλέξτε την ομάδα που πρόκειται να κλωνοποιήσετε.
  3. Επιλέξτε το avatar της ομάδας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.
  4. Στο μενού, βρείτε και επιλέξτε Clone Group. Όπως και στην έκδοση της εφαρμογής, τα μέλη θα προστεθούν αμέσως.
  5. Τέλος, επιλέξτε Προσθήκη μελών στο τέλος του παραθύρου για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία της ομάδας.

Ιδιοκτήτες GroupMe Group Two

Δύο πολλοί ιδιοκτήτες!

Αν ποτέ βρεθείτε συγκλονισμένοι από τον αριθμό των ομάδων GroupMe που διαχειρίζεστε, μην τις διαγράψετε. Άλλα μέλη σίγουρα θα λυπηθούν που θα χάσουν όλο το περιεχόμενο που μοιράζονται εδώ και αρκετό καιρό. Αντίθετα, βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο που θα μπορούσε να διαχειριστεί την ομάδα και μεταβιβάστε την ιδιοκτησία σε αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και οι άλλοι θα εξακολουθούν να έχουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πόσες ομάδες GroupMe διαχειρίζεστε; Προσπαθήσατε ποτέ να αλλάξετε ιδιοκτησία σε μια ομάδα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.