Κύριος Windows 10 Απενεργοποιήστε τη σύνδεση της ειδοποίησης του τηλεφώνου σας στα Windows 10

Απενεργοποιήστε τη σύνδεση της ειδοποίησης του τηλεφώνου σας στα Windows 10



Κατά καιρούς, τα Windows 10 εμφανίζουν μια ειδοποίηση «Συνδέστε το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας. Στείλτε απρόσκοπτα ιστοσελίδες από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή. Προτείνεται ». Αυτό μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό εάν δεν έχετε σχέδια σύνδεσης των συσκευών σας. Εδώ είναι πώς να το απενεργοποιήσετε.

Τα Windows 10 συνδέουν την ειδοποίηση του τηλεφώνου σας

Ξεκινώντας με Ενημέρωση δημιουργών πτώσης των Windows 10 , είναι δυνατό να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας. Μια νέα επιλογή, «Τηλέφωνο», στην εφαρμογή Ρυθμίσεις θα σας επιτρέψει να διαμορφώσετε τις απαιτούμενες επιλογές. Τη στιγμή αυτής της γραφής, τα Windows 10 μπορούν να αντιστοιχιστούν μόνο με το τηλέφωνό σας Android. Η υποστήριξη iOS έρχεται σύντομα.

πώς μπορώ να διαγράψω επιπλέον σελίδα στα έγγραφα Google

Διαφήμιση

γιατί δεν θα κοιμηθεί ο υπολογιστής μου

Μόλις συνδεθεί ο υπολογιστής και το τηλέφωνό σας, μπορείτε να στείλετε μια διεύθυνση URL ιστού στον υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησηςΜερίδιοεπιλογή στο τηλέφωνο. Η λειτουργία χρησιμοποιεί τον Λογαριασμό σας Microsoft, τον χρησιμοποιεί για να μάθει σχετικά με τις συνδεδεμένες συσκευές και τη μεταφορά των δεδομένων μεταξύ τους. Απαιτεί επίσης την εγκατάσταση μιας ειδικής εφαρμογής «Microsoft Apps» από το Google Play.

Όταν ένα τηλέφωνο και ένας υπολογιστής συνδέονται και εγκαθίσταται η νέα εφαρμογή, εμφανίζεται μια νέα εντολή στο μενού κοινής χρήσης. Ονομάζεται «Συνέχεια στον υπολογιστή». Έρχεται με δύο επιλογές, «Συνέχεια τώρα» και «Συνέχεια αργότερα». Εάν επιλέξετε «Συνέχεια τώρα», τότε ο ιστότοπος που ανοίγει αυτήν τη στιγμή θα ανοίξει αμέσως στον συνδεδεμένο υπολογιστή Windows 10. Διαφορετικά, θα εμφανίζεται στο Κέντρο δράσης ως ειδοποίηση.

Εάν δεν βρίσκετε καμία χρήση για αυτήν τη λειτουργία, θα ήταν ενοχλητικό να βλέπετε συνεχείς ειδοποιήσεις σχετικά με τη σύνδεση του τηλεφώνου σας. Εδώ είναι πώς να τα απενεργοποιήσετε.

Για να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση Σύνδεση του τηλεφώνου σας στα Windows 10 , κάντε τα εξής.

πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία του instagram
  1. Ανοιξε το Εφαρμογή ρυθμίσεων .
  2. Παω σεΣύστημα - Ειδοποιήσεις και ενέργειες.
  3. Στα δεξιά, μεταβείτε στοΕιδοποιήσειςκαι απενεργοποιήστε την επιλογήΛάβετε συμβουλές, κόλπα και προτάσεις καθώς χρησιμοποιείτε τα Windows.
  4. Τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότηταΛάβετε ειδοποιήσεις από αυτούς τους αποστολείς.
  5. Απενεργοποιήστε την επιλογή 'Προτεινόμενα'.

Αυτό πρέπει να είναι αρκετό για να απαλλαγούμε από αυτά τα ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.