Κύριος Αλλα Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Google Hangouts

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Google Hangouts



Το Google Hangouts κάνει απλές συναντήσεις και συνομιλίες στο διαδίκτυο, αλλά μερικές φορές πρέπει να απομακρυνθείτε από συγκεκριμένα άτομα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστοι ή αγενείς και να σας κάνουν να θέλετε να τους αποκλείσετε.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Google Hangouts

Ευτυχώς, μπορείτε να αποκλείσετε άτομα στον ιστό του Google Hangouts και στις εφαρμογές Android και iOS. Διαβάστε παρακάτω για οδηγίες σχετικά με τον αποκλεισμό και την κατάργηση αποκλεισμού σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές.

Τρόπος αποκλεισμού στο Google Hangouts Mobile

Εάν χρησιμοποιείτε το Hangouts στο Android ή ios , ξέρετε ότι μπορείτε απλώς να αποκλείσετε όποιον σας ενοχλεί ή σας δίνει πρόβλημα. Οι οδηγίες είναι οι ίδιες για συσκευές iOS και Android:

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Hangouts στην κινητή συσκευή σας.
  2. Ανοίξτε ένα παράθυρο συνομιλίας.
  3. Επιλέξτε Περισσότερα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  4. Στη συνέχεια, πατήστε Άτομα.
  5. Επιλέξτε ποιος θέλετε να αποκλείσετε και πατήστε Αποκλεισμός χρήστη.
  6. Τέλος, επιβεβαιώστε την ενέργειά σας με το Block.
    Αποκλεισμός κάποιου στο Google Hangouts

Τρόπος αποκλεισμού στο Google Hangouts Web

Μπορείτε να αποκλείσετε άτομα στον Ιστό Google Hangouts, μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου στον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τον αποκλεισμό:

  1. Ανοίξτε το Google Hangouts ιστοσελίδα και συνδεθείτε.
  2. Θα μεταβείτε στην καρτέλα Συνομιλίες. Επιλέξτε το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε από τη λίστα συνομιλιών σας.
  3. Στη συνέχεια, ορίστε την επιλογή Ρυθμίσεις στη συνομιλία με αυτό το άτομο.
  4. Επιλέξτε να τον αποκλείσετε ή να τους αναφέρετε.
  5. Προαιρετικά, μπορείτε να επισημάνετε το πλαίσιο 'Αναφορά' εάν πιστεύετε ότι το εν λόγω άτομο προχώρησε πολύ.
  6. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αποκλεισμό και την αναφορά στην παρακάτω ενότητα.

Αποκλεισμός 101 του Google Hangouts

Προτού αρχίσετε να αποκλείετε άτομα στο Google Hangouts, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργεί. Πρώτα απ 'όλα, δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις ή μηνύματα από μια επαφή που αποκλείετε. Όχι μόνο θα τα αποκλείσετε στο Google Hangouts, αλλά και στο Google Chat, στο Google Voice και στο Google Photos.

πώς να περιγράψετε το κείμενο στο paint.net

Εάν αποφασίσετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό κάποιου, θα τον καταργήσετε και σε άλλες υπηρεσίες. Δεν θα μπορείτε να στείλετε μηνύματα ή να καλέσετε ένα αποκλεισμένο άτομο. Οι κλήσεις και τα μηνύματα θα ενεργοποιηθούν και με τους δύο τρόπους σε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και μέσω τακτικών τηλεφωνικών κλήσεων.

Μπορείτε να αποκλείσετε ένα άτομο στην ομαδική συνομιλία σας στο Google Hangouts. Ωστόσο, δεν θα τους αφαιρέσει από τη συνομιλία. Κανείς σε μια ομαδική συνομιλία δεν θα ειδοποιηθεί για τον αποκλεισμό κάποιου. Δεν θα βλέπετε ειδοποιήσεις για τα μηνύματά τους σε μια ομάδα, αλλά θα βλέπουν τα δικά σας. Άλλα άτομα δεν θα επηρεαστούν - θα εξακολουθούν να μπορούν να δουν όλα τα μηνύματα.

Ακόμα κι αν έχετε αποκλείσει κάποιον, μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στις ομαδικές συζητήσεις κειμένου σας. Εάν προσπαθήσουν να συμμετάσχουν σε μια ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο, δεν θα μπορούν να το κάνουν. Επίσης, θα λάβουν μια ειδοποίηση που θα τους ενημερώνει ότι κάποιος από τη συνομιλία τους εμπόδισε.

Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού στο Google Hangouts

Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ένα λάθος και να αποκλείσει κάποιο άτομο στο Google Hangouts σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, επειδή μπορείτε να τον ξεμπλοκάρετε ακόμη και πριν το παρατηρήσετε. Μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ενός ατόμου ανά πάσα στιγμή εάν έχετε αλλαγή καρδιάς. Δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό σε έναν υπολογιστή:

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα του Google Hangouts σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Επιλέξτε το μενού χάμπουργκερ και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.
  3. Στη συνέχεια, ορίστε την επιλογή Αποκλεισμένα άτομα για να δείτε τη λίστα όλων των ατόμων που έχετε αποκλείσει.
  4. Τέλος, βρείτε το επιθυμητό άτομο και ξεμπλοκάρετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό των Επαφών Hangouts στο Gmail από τη λίστα με το ίδιο όνομα (αριστερή πλευρά της οθόνης του Gmail).

Google Hangouts Πώς να αποκλείσετε κάποιον

Κατάργηση αποκλεισμού σε κινητά

Η κατάργηση αποκλεισμού ατόμων στο Google Hangouts διαφέρει για συσκευές Android και iOS. Δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ενός ατόμου σε τηλέφωνο ή tablet Android:

  1. Ξεκινήστε την εφαρμογή Hangouts.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε το μενού χάμπουργκερ.
  3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις και επιλέξτε τον Λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε.
  4. Τέλος, πατήστε Αποκλεισμένες επαφές και βρείτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό. Πατήστε το κουμπί Κατάργηση αποκλεισμού.

Ο αποκλεισμός στο iPhone και το iPad έχει μερικά επιπλέον βήματα:

αστέρια δίπλα σε ονόματα στο snapchat
  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Hangouts.
  2. Επιλέξτε το μενού χάμπουργκερ.
  3. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και δείτε τη λίστα αποκλεισμένων ατόμων.
  4. Επιλέξτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό.
  5. Στη συνέχεια, πατήστε Περισσότερα, ακολουθούμενο από Άτομα.
  6. Επιλέξτε ξανά το όνομα του ατόμου και πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού χρήστη.

Ο αποκλεισμός έγινε εύκολος

Η πραγματική επαφή με άτομα μερικές φορές δεν μπορεί να αποφευχθεί, αλλά στο Google Hangouts, μπορεί. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε αγενή συμπεριφορά. μπλοκάρει το άτομο αμέσως.

Απαντήσαμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τον αποκλεισμό ή υπάρχουν περισσότερα που θέλετε να γνωρίζετε; Πείτε μας για τις εμπειρίες σας στο Google Hangouts στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.