Κύριος Υπηρεσίες Ροής Πώς να διαγράψετε όλα τα βίντεο αργότερα στο YouTube

Πώς να διαγράψετε όλα τα βίντεο αργότερα στο YouTube



Η εφαρμογή YouTube έχει μια λειτουργία για αποθήκευση βίντεο και παρακολούθηση αργότερα. Η λειτουργία Παρακολούθηση αργότερα είναι ιδανική για όσους δεν έχουν το χρόνο να ολοκληρώσουν ένα βίντεο ή να σκοντάψουν σε αυτό που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν κάποια άλλη στιγμή.

Κάνοντας κλικ στις τρεις κουκκίδες δίπλα στο βίντεο και πατώντας στην επιλογή Προσθήκη σε παρακολούθηση αργότερα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να οργανώσουν αυτά τα βίντεο. Πολλοί χρήστες ενδέχεται να μην φτάσουν να παρακολουθήσουν αυτά τα βίντεο. Υπάρχουν τρόποι διαγραφής τους εκτός φακέλου.

Για όσους έχουν εκατοντάδες βίντεο που θα ήθελαν να καταργήσουν, μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερη δεξιότητα και χρόνος για να καθαρίσετε τα αρχεία Παρακολούθηση αργότερα.

Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα βίντεο αργότερα ταυτόχρονα;

Το YouTube σάς επιτρέπει να διαγράφετε μαζικά όλα τα βίντεο που έχετε αρχίσει να παρακολουθείτε στο φάκελο. Ωστόσο, τα αποθηκευμένα βίντεο που δεν έχουν παρακολουθηθεί είναι μια διαφορετική ιστορία.

πώς να αυξήσετε τις ταχύτητες λήψης ατμού

Μαζική διαγραφή αποθηκευμένων βίντεο

Τόσο το iPhone όσο και το Android έχουν επιλογές στην εφαρμογή YouTube για την κατάργηση των βίντεο που παρακολουθήσατε από το φάκελο παρακολούθησης αργότερα. Για όσους έχουν ξεκινήσει ένα βίντεο και δεν το έχουν ολοκληρώσει, μπορείτε απλά να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες για να καταργήσετε τα βίντεο που παρακολουθήσατε:

  1. Κάντε κλικ στο Βιβλιοθήκη στην κάτω δεξιά πλευρά της εφαρμογής YouTube.
  2. Παρακέντηση Παρακολουθήστε αργότερα που βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης
  3. Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία από το Παρακολουθήστε αργότερα ντοσιέ.
  4. Πατήστε την πρώτη επιλογή Καταργήθηκαν βίντεο παρακολούθησης
  5. Θα εμφανιστεί ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο. Κάντε κλικ Αφαιρώ .

Μόλις γίνει αυτό, κάθε βίντεο που παρακολουθήθηκε (ανεξάρτητα από το αν είχε τελειώσει) καταργείται από το φάκελο. Οι χρήστες ενδέχεται να παρατηρήσουν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά βίντεο στο φάκελο. Αυτά είναι τα βίντεο που δεν παρακολουθήθηκαν ποτέ.

Διαγραφή βίντεο που δεν παρακολουθήθηκαν ποτέ

Μόλις καταργηθούν τα βίντεο που παρακολουθήσατε, αν θέλετε να διαγράψετε τα υπόλοιπα βίντεο μπορείτε, αλλά θα πρέπει να γίνουν μεμονωμένα. Αν και η διαδικασία είναι απλή, μπορεί να χρειαστεί χρόνος αν υπάρχουν αρκετοί στο φάκελο. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Σε iPhone ή iPad

  1. Μεταβείτε στο Βιβλιοθήκη στην κάτω δεξιά γωνία.
  2. Παρακέντηση Παρακολουθήστε αργότερα για να ανοίξετε ολόκληρη τη λίστα των αποθηκευμένων βίντεο.
  3. Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.
  4. Πατήστε το Κατάργηση από το Watch αργότερα κουμπί.

Για αντρόιντ

Η νέα έκδοση του Watch Later for Android σάς επιτρέπει να καταργήσετε το βίντεο χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο. Ωστόσο, εάν δεν έχετε τη νεότερη έκδοση, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμός.
  2. Στην ενότητα Λίστες αναπαραγωγής, πατήστε Παρακολούθηση αργότερα.
  3. Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στις λεπτομέρειες του βίντεο.
  4. Παρακέντηση Κατάργηση από το Watch αργότερα.

Διαγραφή Παρακολούθηση βίντεο αργότερα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού

Στην έκδοση Desktop του YouTube, αυτό γίνεται πιο βολικό. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Στην αριστερή πλευρά πατήστε Βιβλιοθήκη (αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησής σας)
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω Παρακολουθήστε αργότερα .
  3. Από εκεί, πατήστε τις τρεις κουκκίδες δίπλα σε κάθε βίντεο και αφαιρέστε την από αργότερα.

Παρόλο που καμία από αυτές τις επιλογές δεν είναι περίπλοκη, δεν είναι ακόμη τόσο βολική όσο θα ήταν η δυνατότητα μαζικής διαγραφής. Ευτυχώς, οι άνθρωποι που γνωρίζουν την τεχνολογία βρίσκουν πάντα έναν τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων ζητημάτων.

Χρησιμοποιώντας ένα σενάριο για να καταργήσετε όλα τα βίντεο αργότερα ταυτόχρονα

Πολλές εφαρμογές και πλατφόρμες δεν διαθέτουν τις απαραίτητες δυνατότητες μαζικής διαγραφής. Ωστόσο, οι εκδόσεις τους για επιτραπέζιους υπολογιστές (σε συνδυασμό με το κατάλληλο πρόγραμμα περιήγησης) επιτρέπουν τη χρήση σεναρίων που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλές δυσκολίες. Το YouTube δεν αποτελεί εξαίρεση και υπάρχει ένα σενάριο που μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε όλα τα βίντεό σας αργότερα.

Να τι πρέπει να κάνετε:

  1. Ανοίξτε το YouTube στο Google Chrome και μεταβείτε στη λίστα Παρακολούθηση αργότερα.
  2. Τύπος Ctrl + Command + J σε Windows ή Εντολή + Επιλογή + J σε Mac για να ανοίξετε την κονσόλα.
  3. Επικολλήστε το ακόλουθο σενάριο:
    var items = $ ('body'). getElementsByClassName (yt-uix-button yt-uix-button-size-default yt-uix-button-default yt-uix-button-κενό yt-uix-button-has-icon no -icon-markup pl-video-edit-remove yt-uix-tooltip);
    λειτουργία deleteWL (i) {
    setInterval (συνάρτηση () {
    αντικείμενα [i]. κλικ ();
    }, 500);
    }
    για (var i = 0; i<1; ++i)
    deleteWL (i);

Αμέσως μετά το πάτημα Εισαγω θα πρέπει να δείτε ότι τα βίντεο αρχίζουν να εξαφανίζονται. Η διαδικασία δεν είναι ακριβώς γρήγορη, αλλά είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε όλα τα βίντεο Παρακολούθηση αργότερα με μία κίνηση.

Πρέπει να ειπωθεί ότι τα μηνύματα με σενάρια δεν είναι για όλους. Το σενάριο έχει επαληθευτεί για να λειτουργήσει, αλλά υπάρχουν πολλά από εκεί έξω που μπορεί να μην έχουν επαληθευτεί πλήρως. Μερικά από αυτά ενδέχεται να είναι αρκετά κακόβουλα για να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στον υπολογιστή σας. Για να αποφευχθεί αυτό, αναζητήστε μόνο σενάρια από αξιόπιστες πηγές αντί για αυτά που δημοσιεύτηκαν από τυχαία άτομα σε διάφορα φόρουμ.

Το Τελικό Λόγο

Δεδομένου ότι η μαζική διαγραφή δεν είναι πραγματικά το YouTube, η τελευταία λύση που είδατε εδώ θα μπορούσε να είναι η καλύτερη. Εάν δεν υπάρχουν πολλά βίντεο για κατάργηση, μπορείτε απλώς να το κάνετε χειροκίνητα. Ωστόσο, εάν έχετε συγκεντρώσει χιλιάδες από αυτούς, αυτό μπορεί να μην είναι τόσο καλό για μια ιδέα και το σενάριο μπορεί να είναι ο τρόπος να ακολουθήσετε.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.