Κύριος Υπηρεσίες Ροής Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Netflix

Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Netflix



Η αγορά υπηρεσιών ροής δεν ήταν ποτέ πιο γεμάτη ή πιο ανταγωνιστική. Πηγαίνουν οι μέρες που το Netflix ήταν η μόνη πραγματική σας επιλογή αν θέλατε βίντεο κατ 'απαίτηση, καθώς το μονοπώλιό τους γκρεμίστηκε από τους Amazon Prime, Hulu, Disney +, CBS All Access και άλλα.

Έτσι, εάν είχατε πραγματικά όσα έχει να προσφέρει το Netflix και θέλετε να προχωρήσετε σε πιο πράσινα λιβάδια μέσων, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος, καθώς έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Netflix

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να ακυρώσετε την τρέχουσα συνδρομή σας. Μόλις γίνει αυτό, το Netflix θα διατηρήσει τις πληροφορίες σας στα αρχεία τους για τους επόμενους 10 μήνες. Μετά από αυτό, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί αυτόματα. Ωστόσο, εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι έχει φύγει νωρίτερα από αυτό, είναι απολύτως δυνατό.

netflix

Τερματίστε τη συνδρομή σας στο Netflix

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τερματίσετε τη συνδρομή σας:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας και εισαγάγετε netflix.com στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης και πατήστε enter ή κάντε κλικ στον σύνδεσμο. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix.Σελίδα σύνδεσης Netflix
  2. Επιλέξτε το προφίλ σας, υποθέτοντας ότι έχετε περισσότερα από ένα.Σύνδεσμος λογαριασμού Netflix
  3. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το βέλος προς τα κάτω, δίπλα στην εικόνα προφίλ σας, κάνοντας κλικ πάνω του λογαριασμός στο αναπτυσσόμενο μενού.Σελίδα ακύρωσης Netflix - 2
  4. Στην ενότητα Συνδρομή και χρέωση, κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση συνδρομής.Σύνδεσμος διαχείρισης προφίλ Netflix
  5. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Ακύρωση τερματισμού για να ολοκληρώσετε την ακύρωση της συνδρομής σας στο Netflix.Netflix Επεξεργασία σελίδας προφίλ

Εάν έχετε εγγραφεί μέσω του Google Play ή του iTunes, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε τις υπηρεσίες τους για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Το Netflix δεν θα μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό σας σε αυτό το σενάριο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης.

πώς να γνωρίζετε εάν η συσκευή σας έχει ρίζες

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Netflix

Εάν θέλετε ο λογαριασμός σας να διαγραφεί οριστικά πριν από τη λήξη του χρονικού διαστήματος των 10 μηνών, τότε πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή email που προτιμάτε και να στείλετε ένα μήνυμα στο[προστασία μέσω email]ζητώντας να διαγράψουν τον λογαριασμό σας.

Εάν έχετε ακυρώσει τον λογαριασμό σας πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης, θα περιμένουν έως ότου λήξει η περίοδος πριν από τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Εάν θέλετε να διαγραφεί αμέσως, θα πρέπει να τους ζητήσετε συγκεκριμένα να το κάνουν στο email σας.

Τι πληροφορίες διατηρούν;

Αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας, το Netflix θα διατηρήσει ορισμένες περιορισμένες πληροφορίες. Η λίστα περιλαμβάνει τις συσκευές στις οποίες χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία, τις διευθύνσεις email στις οποίες ήταν συνδεδεμένος ο λογαριασμός και τους τρόπους πληρωμής που χρησιμοποιήσατε.

πώς να ελέγξετε πόσα gb έχει το iphone σας

Αυτές οι πληροφορίες διατηρούνται ως μέρος της διαδικασίας πρόληψης της απάτης, καθώς και για λογιστικούς λόγους και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουν μαζί σας ή για να επιβάλουν χρεώσεις στον τρόπο πληρωμής σας. Χρησιμοποιούν επίσης αυτές τις πληροφορίες για να ταιριάζουν με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον τρόπο πληρωμής σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε στην εγγραφή στην υπηρεσία τους.

Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ λογαριασμού

Εάν δεν θέλετε πραγματικά να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας στο Netflix, αλλά προτιμάτε να απαλλαγείτε από ένα από τα προφίλ του λογαριασμού, μαζί με το ιστορικό προβολής που σχετίζεται με αυτόν, ακολουθήστε τα εξής:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας και εισαγάγετε netflix.com στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης και πατήστε enter ή κάντε κλικ στον σύνδεσμο. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix.Σελίδα διαχείρισης προφίλ Netflix - 2
  2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κάτω βέλος δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας και κάντε κλικ στο Διαχείριση προφίλ .
  3. Κάντε κλικ στο προφίλ που θέλετε να διαγράψετε.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή προφίλ.
  5. Κάντε ξανά κλικ στο κουμπί Διαγραφή προφίλ για επιβεβαίωση.
  6. Κάντε κλικ στο Τέλος όταν τελειώσετε.

Έχετε κάνει το τελευταίο σας δίχτυ… ή κάτι τέτοιο

Τώρα που έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας στο Netflix, είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε τις άλλες υπηρεσίες ροής που είναι διαθέσιμες εκεί έξω, χωρίς να ανησυχείτε για την πληρωμή περισσότερων από μία κάθε φορά. Γιατί να μην μας ενημερώσετε ποια είναι η αγαπημένη σας υπηρεσία ροής αυτή τη στιγμή στην παρακάτω ενότητα σχολίων;

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.