Κύριος Δίκτυα Πώς να διαγράψετε τις αποθηκευμένες συνομιλίες στο Snapchat

Πώς να διαγράψετε τις αποθηκευμένες συνομιλίες στο Snapchat



Το Snapchat είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές δημοφιλείς εφαρμογές εκεί έξω. Διαθέτει πάρα πολλά υπέροχα φίλτρα που κάνουν τη συνομιλία με φίλους δέκα φορές πιο ενδιαφέρουσα. Ένα από τα κύρια σημεία πώλησης του Snapchat είναι η δυνατότητα αυτόματης διαγραφής.

πώς να αλλάξετε το σεξ στη σκουριά
Πώς να διαγράψετε τις αποθηκευμένες συνομιλίες στο Snapchat

Μπορείτε να στείλετε στιγμιότυπα και μηνύματα που διαγράφονται αφού τα διαβάσει ο δέκτης. Το Snapchat το άλλαξε με τα χρόνια και τώρα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν κάποιες συνομιλίες. Αν αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε τις αποθηκευμένες συνομιλίες, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με τη διαγραφή αποθηκευμένων συνομιλιών και τακτικών συνομιλιών στο Snapchat.

Διαγραφή τακτικών συνομιλιών Snapchat

Μπορείτε να διαγράψετε τις κανονικές σας συνομιλίες στο Snapchat πολύ εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Android ή iPhone, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Ακολουθεί η επίσημη λήψη και για τις δύο πλατφόρμες.

Όταν το σύστημά σας και το Snapchat είναι ενημερωμένα, ακολουθήστε τα βήματα για να διαγράψετε τις κανονικές συνομιλίες Snapchat:

  1. Εκκινήστε το Snapchat στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android.
  2. Επιλέγω Κουβέντα και πατήστε στη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε.
  3. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ αυτού του ατόμου.
  4. Επιλέξτε την επιλογή Περισσότερα (τρεις κουκκίδες) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  5. Πατήστε Καθαρή συνομιλία .
  6. Επιβεβαίωση με Σαφή .

Εντάξει, ήταν εύκολο, αλλά τι γίνεται με τα αποθηκευμένα μηνύματα;

Διαγραφή αποθηκευμένων συνομιλιών Snapchat

Δυστυχώς, τα μηνύματα στο Snapchat που αποθηκεύτηκαν δεν μπορούν να διαγραφούν τόσο εύκολα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα στο Snapchat, αν το πατήσετε και κρατήσετε πατημένο μέχρι να γίνει έντονη. Για να καταργήσετε την αποθήκευση, κάντε το ίδιο ξανά μέχρι να γίνει κανονική η γραμματοσειρά του μηνύματος.

Με αυτόν τον τρόπο ακυρώνετε το αποθηκευμένο μήνυμα στη συσκευή σας, αλλά δεν λαμβάνεται υπόψη η συσκευή του παραλήπτη. Όταν αποθηκεύετε ένα μήνυμα, αποθηκεύεται και στο τηλέφωνό σας και στο άλλο άτομο. Πρέπει επίσης να διαγράψουν το μήνυμα για να εξαφανιστεί από τη συνομιλία σας.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να είναι άβολο, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι 'αυτό. Ας ελπίσουμε ότι το άλλο άτομο θα είναι λογικό και θα διαγράψει το μήνυμα αν του το ζητήσετε. Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε, εκτός ίσως από ορισμένες εφαρμογές τρίτων, αλλά η χρήση αυτών δεν συνιστάται.

Κατώτατη γραμμή, να είστε προσεκτικοί ποια μηνύματα αποθηκεύετε και σε ποιον τα στέλνετε. Εάν είναι ένα άτομο που εμπιστεύεστε, τότε μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό για να διαγράψετε απλώς το μήνυμα στο τέλος του. Σε περίπτωση που είναι πεισματάρηδες και δεν θα διαγράψουν την εφαρμογή, μπορείτε να τους αφαιρέσετε από τη λίστα φίλων σας ή να αποκλείσετε τον λογαριασμό τους.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ακυρώσετε γρήγορα το μήνυμα που δεν θέλετε να δει το άλλο άτομο. Αυτό αντιπροσωπεύει τα απεσταλμένα μηνύματα στο Snapchat. Η πρώτη μέθοδος είναι να τραβήξετε την πρίζα στο διαδίκτυο, κάτι που είναι μάλλον δύσκολο και απίθανο.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή το Wi-Fi και να προσευχηθείτε να μην σταλεί το μήνυμα. Ο άλλος τρόπος, ο οποίος δεν είναι τόσο ύπουλος επειδή το άλλο άτομο μπορεί να το παρατηρήσει, είναι να μπλοκάρετε το εν λόγω άτομο. Ακολουθήστε τα βήματα για να αποκλείσετε ένα άτομο στο Snapchat και να το αποτρέψετε από το να δει τα μηνύματά σας:

  1. Ανοίξτε το Snapchat στη συσκευή σας.
  2. Επιλέγω Κουβέντα .
  3. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το όνομα του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε.
  4. Επιλέξτε Περισσότερα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποκλεισμός.
  5. Επιβεβαιώστε με Αποκλεισμός.

Πώς να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας στο Snapchat

Παρόλο που δεν μπορείτε να διαγράψετε εύκολα τις αποθηκευμένες συνομιλίες Snapchat, μπορείτε να διαγράψετε τα Snaps που έχετε στείλει σε άλλα άτομα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε:

πώς να φιλτράρετε όλους στο roblox
  1. Εκκινήστε το Snapchat στη συσκευή σας.
  2. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το εικονίδιο ακριβώς κάτω από το κουμπί λήψης (Snaps).
  3. Θα δείτε όλα τα προηγούμενα στιγμιότυπα που είχαν αποθηκευτεί στις μνήμες σας στο Snapchat. Πατήστε παρατεταμένα ένα στιγμιότυπο που θέλετε να διαγράψετε. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά κουμπιά ταυτόχρονα.
  4. Αφού επιλέξετε τα πάντα, πατήστε Διαγραφή (εικονίδιο κάδου απορριμμάτων).

Όλα τα στιγμιότυπα που αποθηκεύτηκαν θα διαγραφούν από το Snapchat και από τη συσκευή σας.

Καλύτερα ασφαλές παρά συγγνώμη

Ειλικρινά, είναι καλύτερα να μην αποθηκεύσετε κάποιες συνομιλίες Snapchat, αν νομίζετε ότι θα σας στοιχειώσουν ξανά. Όλος ο σκοπός του Snapchat είναι η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων που δεν μπορούν να εντοπιστούν. Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η δυνατότητα αποθήκευσης μηνυμάτων πρέπει να καταργηθεί.

Τι νομίζετε; Καταφέρατε να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα; Ας ελπίσουμε ότι το έκανες. Μη διστάσετε να προσθέσετε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας παρακάτω.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.