Κύριος Αλλα Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Wish

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Wish



Το Wish είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι διάσημο για τις προσιτές τιμές και την ποικιλία αντικειμένων.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Wish

Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας για οποιονδήποτε λόγο. Ίσως τελειώσετε με τον ιστότοπο ή απλώς θέλετε να ξεκινήσετε νέα με έναν νέο λογαριασμό.

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Wish μια για πάντα.

Διαγραφή του λογαριασμού σας

Πρώτα απ 'όλα, η εφαρμογή Wish mobile / tablet δεν σας προσφέρει την επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε μόνο με αυτόν τον τρόπο. Περισσότερα για αυτό αργότερα, ωστόσο.

Επομένως, θα πρέπει να μεταβείτε στο wish.com χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Μόλις μεταβείτε στον ιστότοπο Wish, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τα διαπιστευτήριά σας, μια επιλογή για αυτό θα εμφανιστεί στην οθόνη σύνδεσης.

snapchat πώς να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης χωρίς να το γνωρίζουν

Μόλις συνδεθείτε με επιτυχία, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις , ακολουθούμενη από Ρυθμίσεις λογαριασμού . Εναλλακτικά, μεταβείτε στο αυτό το URL . Ξεκινήστε την κύλιση προς τα κάτω μέχρι να πατήσετε τον κόκκινο σύνδεσμο που ονομάζεται Διαχείριση λογαριασμού . Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο. Τώρα, θα δείτε δύο επιλογές: απενεργοποίηση και διαγραφή οριστικά του λογαριασμού σας.

επιθυμία εφαρμογής διαγραφή λογαριασμού

Αφού ελέγξετε όλες τις πληροφορίες στην οθόνη, κάντε κλικ / πατήστε Μόνιμη διαγραφή λογαριασμού . Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Wish, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία σας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο κειμένου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Αφού επαληθεύσετε τον λογαριασμό, επιλέξτε τον λόγο διαγραφής και μετά μεταβείτε στη διεύθυνση Να συνεχίσει . Μετά από αυτό, ο λογαριασμός σας θα πρέπει να διαγραφεί.

Λάβετε υπόψη ότι μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν υπάρχει καμία επιστροφή. Δεν υπάρχει τρόπος να το ανακτήσετε.

Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους

Δυστυχώς, για ορισμένους που επιθυμούν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους, η Wish υποστηρίζει τη διαγραφή μόνο για περιοχές όπου ισχύουν οι νόμοι περί απορρήτου. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να καταργήσετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Wish.

Ευτυχώς, κάθε λογαριασμός Wish μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν απενεργοποιήσετε. Πρώτον, εάν έχετε υπόλοιπο Wish Cash, δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, εάν έχετε μια συνεχή παραγγελία, η απενεργοποίηση λογαριασμού ενδέχεται να σας εμποδίσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις παραγγελίες. Τέλος, δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Wish Support χωρίς ενεργό λογαριασμό.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής Wish στην έξυπνη συσκευή σας. Παω σε Ρυθμίσεις λογαριασμού και βρείτε το Απενεργοποίηση λογαριασμού είσοδος εκεί. Ορίστε την επιλογή απενεργοποίησης και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Φυσικά, δεν χρειάζεστε την εφαρμογή για να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Wish. Αντ 'αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης. Παω σε Διαχείριση λογαριασμού , όπως εξηγείται στην ενότητα διαγραφής λογαριασμού, αλλά ορίστε αυτήν τη φορά την επιλογή απενεργοποίησης. Αφού επιλέξετε Απενεργοποίηση λογαριασμού , ακολουθήστε όλες τις οδηγίες σχετικά με την επαλήθευση.

Λάβετε υπόψη ότι η απενεργοποίηση λογαριασμού μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες.

Απενεργοποίηση προνομίων στο Facebook

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wish μέσω Facebook. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αποσυνδέσετε την υπηρεσία Wish από το Facebook χρησιμοποιώντας το wish.com ή την εφαρμογή Wish. Αντ 'αυτού, μεταβείτε στην εφαρμογή Facebook. Πατήστε το εικονίδιο τριών οριζόντιων γραμμών στην επάνω ή κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις & απόρρητο , ακολουθούμενη από Ρυθμίσεις .

εφαρμογή επιθυμιών

Τώρα, βρείτε το Εφαρμογές και ιστότοποι ρύθμιση και κατάργηση της καταχώρησης εφαρμογής Wish. Θα πρέπει να πάτε Συνδεθήκατε με το Facebook εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook για κινητά.

πώς να ακυρώσω τη συνδρομή του αγώνα μου

Διαγραφή του λογαριασμού επιθυμιών

Εάν η τοποθεσία σας διαθέτει ισχύοντες νόμους απορρήτου, θα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν όχι, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε και να το αποσυνδέσετε από το Facebook. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αποφύγετε την επιθυμία, εάν δεν την χρειάζεστε πλέον.

Έχετε διαγράψει το λογαριασμό σας στο Wish; Εάν όχι, πού βρίσκεστε; Το απενεργοποιήσατε; Μη διστάσετε να αναλύσετε την παρακάτω ενότητα σχολίων.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.