Κύριος Έξυπνα Ρολόγια Και Φορητά Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της φόρτισης Fitbit 2

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της φόρτισης Fitbit 2



Τι να ξέρετε

  • Συνδεθείτε στο Fitbit.com > επιλέξτε το μηχανισμός εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης > επιλέξτε Χρέωση 2 από το αναπτυσσόμενο μενού.
  • Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Καταργήστε αυτήν τη χρέωση 2 από τον λογαριασμό σας .

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μιας χρέωσης Fitbit 2. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη ενός tracker στον λογαριασμό σας Fitbit.

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μιας φόρτισης Fitbit 2

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Fitbit Charge 2 διαγράφει όλα τα δεδομένα που είχαν αποθηκευτεί προηγουμένως, καθώς και όλα τα δεδομένα που δεν έχουν συγχρονιστεί ακόμη με τον λογαριασμό σας Fitbit. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να πουλήσετε ή να χαρίσετε το Charge 2 σας και δεν θέλετε να υπάρχουν ίχνη από τα δεδομένα σας.

Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα Fitbit, όπως το Charge HR ή το Charge 3, το Charge 2 δεν διαθέτει κουμπί υλικού που μπορείτε να πατήσετε για να επαναφέρετε τη συσκευή. Δείτε πώς να το κάνετε.

Εάν αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα με το Fitbit, πιθανότατα δεν χρειάζεται να κάνετε πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δοκιμάστε να κάνετε μια γρήγορη επανεκκίνηση του tracker σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει εάν το Fitbit σας δεν συγχρονίζεται, η οθόνη δεν ενεργοποιείται ή δεν παρακολουθεί σωστά τα βήματα ή τη δραστηριότητά σας.

  1. Πλοηγηθείτε στο fitbit.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Fitbit.

    πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης επιθυμιών
    Οθόνη σύνδεσης Fitbit
  2. Επίλεξε το μηχανισμός εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να προβάλετε τη συσκευή σας.

    Ρυθμίσεις επιλογής εφαρμογής Fitbit
  3. Επιλέγω Χρέωση 2 στο αναπτυσσόμενο μενού για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής.

    Η εφαρμογή Fitbit επιλέξτε Φόρτιση 2
  4. Μόλις μεταβείτε στις ρυθμίσεις Charge 2, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Καταργήστε αυτήν τη χρέωση 2 από τον λογαριασμό σας .

    Καταργήστε το Charge 2 από τον λογαριασμό Fitbit

    Mike's Unboxing

  5. Αφού αφαιρέσετε τη συσκευή, δεν γίνεται πλέον σύζευξη ή συγχρονισμός με την εφαρμογή Fitbit και αυτό επαναφέρει το Charge 2 στην αρχική του εργοστασιακή κατάσταση.

    Η κατάργηση του Charge 2 από τον λογαριασμό αφαιρεί τα δεδομένα παρακολούθησης από την προβολή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να κρατήσετε ένα ιστορικό της δραστηριότητάς σας. Για να διατηρήσετε αυτά τα δεδομένα, κάντε μια Εξαγωγή δεδομένων πριν αφαιρέσετε τη συσκευή από τον λογαριασμό σας Fitbit.

Πώς να προσθέσετε ένα Tracker πίσω στον λογαριασμό σας Fitbit

Εάν θέλετε να προσθέσετε το Charge 2 (ή οποιαδήποτε συσκευή Fitbit) στον λογαριασμό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συγχρονίσετε τη συσκευή με τον λογαριασμό σας Fitbit χρησιμοποιώντας το Fitbit Connect εφαρμογή για Mac ή Windows ή επιλέξτε το Ρύθμιση συσκευής επιλογή στην εφαρμογή Fitbit για κινητά.

Μόλις η συσκευή αντιστοιχιστεί ξανά με τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα παρακολούθησης και το ιστορικό δραστηριότητας εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για προβολή στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας ή στην εφαρμογή για κινητά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη φόρτιση Fitbit 2 FAQ
  • Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το Fitbit Charge 2;

    Ορισμένα μοντέλα Fitbit όπως το Blaze και το Ionic μπορεί να απενεργοποιηθεί , ωστόσο το Charge 2 δεν μπορεί.

  • Πώς μπορώ να επαναφέρω το Fitbit Charge 2;

    Το Fitbit Charge 2 μπορεί να επανεκκινηθεί αρκετά εύκολα, αλλά πρέπει πρώτα να συνδεθεί και να φορτιστεί. Μόλις είναι έτοιμο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί στο πλάι της συσκευής μέχρι να δονηθεί και να δείτε το λογότυπο Fitbit στην οθόνη.

  • Πώς μπορώ να αλλάξω την ώρα στο Fitbit Charge 2 μου;

    Η αλλαγή της ώρας στο Charge 2 θα απαιτήσει την αλλαγή της ώρας στη συσκευή με την οποία έχει αντιστοιχιστεί. Μόλις αλλάξει η ώρα στο smartphone σας, συγχρονίστε το ξανά με το Fitbit σας .

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.