Κύριος Whatsapp Πώς να μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί στο WhatsApp

Πώς να μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί στο WhatsApp



Τι να ξέρετε

  • Πρώτα, ελέγξτε τον χρήστη Εθεάθη τελευταία κατάσταση και δείτε αν υπάρχουν δύο σημάδια ελέγχου στο μήνυμά σας.
  • Εάν δεν βλέπετε την κατάστασή τους ή υπάρχει μόνο ένα σημάδι επιλογής, ο χρήστης μπορεί να σας έχει αποκλείσει.
  • Δοκιμάστε να καλέσετε τον χρήστη ή να τον προσθέσετε σε μια ομαδική συνομιλία. Αυτά δεν θα λειτουργήσουν εάν είστε αποκλεισμένοι.

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να καταλάβετε εάν ένας χρήστης σας έχει αποκλείσει στο WhatsApp. Όλες αυτές οι μέθοδοι δεν θα σας πουν οριστικά εάν έχετε αποκλειστεί, αλλά μπορούν να σας δώσουν συμβουλές. Αυτά τα βήματα ισχύουν για όλες τις εκδόσεις σε όλες τις συσκευές. μερικά από αυτά τα βήματα σχετίζονται επίσης με το WhatsApp Web.

επαναφορά της αξίας του βαθμού στο πεπρωμένο 2

Ελέγξτε την κατάσταση της επαφής σας τελευταία φορά

Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τον χρήστη Εθεάθη τελευταία κατάσταση. Εθεάθη τελευταία Η κατάσταση αναφέρεται στην τελευταία φορά που η επαφή χρησιμοποίησε το WhatsApp.

  1. Βρείτε και ανοίξτε μια συνομιλία με τον χρήστη.

    Εάν μια συνομιλία δεν είναι ανοιχτή, βρείτε το όνομα του χρήστη και δημιουργήστε μια νέα συνομιλία.

  2. ο Εθεάθη τελευταία Η κατάσταση είναι ορατή κάτω από το όνομα του χρήστη—για παράδειγμα, «τελευταία εμφάνιση σήμερα στις 10:18 π.μ.».

    Ένας χρήστης
  3. Εάν δεν βλέπετε τίποτα κάτω από το όνομα του χρήστη, είναι πιθανό να σας έχει αποκλείσει.

    Μια συνομιλία στο WhatsApp
  4. Η έλλειψη α Εθεάθη τελευταία Η κατάσταση δεν είναι απαραίτητα ένδειξη ότι έχετε αποκλειστεί. Το WhatsApp έχει μια ρύθμιση απορρήτου που επιτρέπει στον χρήστη να κρύψει τη δική του Εθεάθη τελευταία κατάσταση.

Κοιτάξτε τα σημάδια ελέγχου

Τα μηνύματα που αποστέλλονται σε μια επαφή που σας απέκλεισε εμφανίζουν πάντα ένα σημάδι επιλογής (που υποδηλώνει ότι το μήνυμα εστάλη) και ποτέ δεν εμφανίζεται ένα δεύτερο σημάδι επιλογής (που επιβεβαιώνει ότι ένα μήνυμα παραδόθηκε).

ο

Αυτό από μόνο του μπορεί να σημαίνει ότι ο χρήστης έχασε το τηλέφωνό του ή δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Σε συνδυασμό με έλλειψη α Εθεάθη τελευταία κατάσταση, ωστόσο, τα στοιχεία συσσωρεύονται ότι έχετε μπλοκαριστεί.

Εντοπίστε το iPhone σας χρησιμοποιώντας αυτές τις κορυφαίες μεθόδους

Ελέγξτε για ενημερώσεις στο προφίλ τους

Όταν κάποιος σας αποκλείει στο WhatsApp, δεν θα βλέπετε ενημερώσεις στη φωτογραφία του προφίλ του. Από μόνο του, αυτό δεν είναι μια οριστική ένδειξη, δεδομένου ότι πολλοί χρήστες δεν έχουν φωτογραφίες προφίλ ή σπάνια ενημερώνουν τις δικές τους. Σε συνδυασμό με έλλειψη α Εθεάθη τελευταία κατάσταση και μη παραδοθέντα μηνύματα, ωστόσο, είναι μια άλλη ένδειξη ότι έχετε αποκλειστεί.

Ελέγξτε τη λίστα συμμετεχόντων σε ένα ομαδικό μήνυμα

Όταν δημιουργείτε ένα ομαδικό μήνυμα στο WhatsApp , μπορεί να φαίνεται σαν να προσθέσατε με επιτυχία τον χρήστη—αλλά όταν ανοίγετε την ομαδική συνομιλία, δεν εμφανίζονται στη λίστα συμμετεχόντων. Εάν προσπαθήσετε να προσθέσετε μια επαφή που σας έχει αποκλείσει μέσω του Προσθήκη συμμετεχόντων τμήμα της ομαδικής συνομιλίας, θα λάβετε ένα Δεν είναι δυνατή η προσθήκη συμμετέχοντα λάθος.

Πληροφορίες ομάδας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι σκόπιμα διφορούμενο σχετικά με την κατάσταση αποκλεισμού για την προστασία του απορρήτου του αποκλειστή και δεν θα σας ειδοποιήσει εάν έχετε αποκλειστεί. Εάν βλέπετε όλες τις παραπάνω ενδείξεις, η επαφή σας στο WhatsApp πιθανότατα σας απέκλεισε. Εάν έχετε αποκλειστεί, δεν υπάρχει τρόπος να ξεμπλοκάρετε τον εαυτό σας. Ο καλύτερος τρόπος δράσης σας είναι είτε να προχωρήσετε είτε να επικοινωνήσετε με το άτομο για να μάθετε γιατί σας μπλοκάρουν.

Δοκιμάστε να τους καλέσετε στην εφαρμογή

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να τους τηλεφωνήσετε. Εάν είστε αποκλεισμένοι, μια κλήση προς τον χρήστη ενδέχεται να μην συνδεθεί ή να οδηγήσει σε μήνυμα 'αποτυχημένη κλήση'.

Στιγμιότυπο οθόνης μηνύματος ανεπιτυχούς κλήσης WhatsApp FAQ
  • Πώς μπορώ να αποκλείσω μια επαφή WhatsApp;

    Για να αποκλείσετε κάποιον στο WhatsApp στο Android, πατήστε Περισσότερες επιλογές > Ρυθμίσεις > λογαριασμός > Μυστικότητα > Αποκλεισμένες επαφές > Προσθήκη . Σε iOS, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > λογαριασμός > Μυστικότητα > Αποκλεισμένος > Προσθεσε νεο .

  • Πώς μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις απορρήτου του WhatsApp;

    Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις απορρήτου του WhatsApp , μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > λογαριασμός > Μυστικότητα . Πατήστε Τελευταία εμφάνιση, Φωτογραφία προφίλ, Πληροφορίες ή Ομάδες για να περιορίσετε την ορατότητά τους. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας, τις αποδείξεις ανάγνωσης και πολλά άλλα.

  • Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο WhatsApp;

    Ο αποκλεισμός κάποιου στο WhatsApp δεν τον αφαιρεί από τη λίστα επαφών σας, αλλά δεν θα λαμβάνετε πλέον μηνύματα ή κλήσεις από το άτομο. Επιπλέον, οι ενημερώσεις κατάστασης και οι ενημερώσεις εικόνων προφίλ δεν θα είναι ορατές.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.