Κύριος Κονσόλες & Η/Υ Πώς να συγχωνεύσετε λογαριασμούς Fortnite

Πώς να συγχωνεύσετε λογαριασμούς Fortnite



Αυτή η δυνατότητα δεν προσφέρεται πλέον από το Fortnite. Αυτό το άρθρο παραμένει μόνο για αρχειακούς σκοπούς.

Η Epic Games κυκλοφόρησε μια δυνατότητα συγχώνευσης λογαριασμών για τον εξαιρετικά δημοφιλή τίτλο Battle Royale Fortnite τον Νοέμβριο του 2018. Εάν ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν λογαριασμούς σε πολλές πλατφόρμες σε Xbox One, PlayStation 4, PC κ.λπ., αυτό επιτρέπει στους παίκτες να τους συνδυάσουν, μεταφέροντας καλλυντικά είδη Πρόσβαση καμπάνιας , V-Bucks, Save the World και πολλά άλλα. Αν θέλετε να μάθετε πώς να συγχωνεύετε λογαριασμούς Fortnite, συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας δείξουμε πώς.

Αν και δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε αυτό, η αξιοποίηση της δυνατότητας διευκολύνει την αναπαραγωγή του παιχνιδιού σε πολλές συσκευές, την κοινή χρήση προόδου και αγορασμένων αντικειμένων σε πλατφόρμες και εξαλείφοντας την ανάγκη για πολλαπλές συνδέσεις.

Προειδοποιήσεις συγχώνευσης λογαριασμών Fortnite

Υπάρχουν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά τη συγχώνευση των λογαριασμών σας «Fortnite».

  • Ο ένας λογαριασμός πρέπει να παιχτεί στο Xbox One ή στο Switch και ο άλλος στο PS4 πριν από τις 28 Σεπτεμβρίου 2018 για να είναι κατάλληλος.
  • Δεν είναι δυνατή η συγχώνευση των λογαριασμών σας εάν κάποιος είναι προς το παρόν αποκλεισμένος ή απενεργοποιημένος.
  • Χρειάζεστε πρόσβαση σε όλες τις διευθύνσεις email που σχετίζονται με τους λογαριασμούς που θέλετε να συγχωνεύσετε.

Πώς να συγχωνεύσετε λογαριασμούς Fortnite

  1. Παω σε https://www.epicgames.com/fortnite/account-merge/en-US/accounts/primary και επιλέξτε έναν Κύριο λογαριασμό. Αυτό είναι αυτό που θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

    Στιγμιότυπο οθόνης της διαδικασίας συγχώνευσης λογαριασμού Fortnite

    Στέφανι Φόγκελ

  2. Συνδεθείτε σε αυτόν τον λογαριασμό. Η Epic θα σας στείλει email έναν κωδικό ασφαλείας που θα πρέπει να εισαγάγετε για να συνεχίσετε.

  3. Επιλέξτε έναν δευτερεύοντα λογαριασμό για συγχώνευση και απενεργοποίηση και συνδεθείτε σε αυτόν τον λογαριασμό επίσης.

    Στιγμιότυπο οθόνης της διαδικασίας συγχώνευσης λογαριασμού Fortnite
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη συγχώνευση.

Τι μεταφέρει ή όχι μετά από συγχώνευση λογαριασμού Fortnite;

Μόλις συνδυαστούν οι λογαριασμοί σας, όλο το αγορασμένο περιεχόμενο μοιράζεται σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων όλων των καλλυντικών που έχετε αγοράσει στη λειτουργία Battle Royale του Fortnite. Οι θαυμαστές της καμπάνιας Save the World θα διατηρήσουν τα Llamas, Defenders, Heroes, Schematics, Survivors, XP, Evolution και Perk Materials τους. Άλλα στοιχεία, όπως η κατάσταση Support-A-Creator, τα στοιχεία Unreal Marketplace, τα Creative Islands και το επίπεδο λογαριασμού Save the World και η πρόοδος δεν θα μεταφερθεί από τον δευτερεύοντα λογαριασμό σας.

Τα αγορασμένα V-Bucks (το νόμισμα εντός του παιχνιδιού του Fortnite) μοιράζονται επίσης όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες και οποιοδήποτε περιεχόμενο αγοράζετε με αυτές θα είναι επίσης διαθέσιμο.

Αφού συγχωνεύσετε τους λογαριασμούς, θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες για να μεταφερθούν τα καλλυντικά και τα V-Bucks «Fortnite» στον Κύριο λογαριασμό σας.

FAQ
  • Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Fortnite;

    Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Fortnite, διαγράψτε τον λογαριασμό σας Epic Games . Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομα χρήστη Epic Games και επιλέξτε λογαριασμός > Γενικές Ρυθμίσεις . Στη συνέχεια, δίπλα στο Διαγραφή λογαριασμού , επιλέξτε Ζητήστε Διαγραφή λογαριασμού . Θα λάβετε έναν κωδικό email. Εισαγάγετε το και επιλέξτε Επιβεβαιώστε το αίτημα διαγραφής .

    πώς να δείτε παλιές ιστορίες instagram
  • Πώς μπορώ να προσθέσω φίλους στο Fortnite;

    Για να προσθέσετε φίλους στο Fortnite, δημιουργήστε ένα λόμπι, επιλέξτε το εικονίδιο φίλων και επιλέξτε Προσθήκη φίλων . Εισαγάγετε το όνομα ή το email ενός φίλου Epic Games και, στη συνέχεια, στείλτε το αίτημα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φίλους εκτός Fortnite χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epic Games.

  • Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από τον λογαριασμό μου στο Fortnite;

    Για να αποσυνδεθείτε ή να αλλάξετε λογαριασμούς Fornite στον υπολογιστή, ανοίξτε το πρόγραμμα εκκίνησης Epic Games και επιλέξτε το δικό σας όνομα χρήστη > Αποσύνδεση . Στις κονσόλες παιχνιδιών, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Λογαριασμός και Απόρρητο > Αποσύνδεση .

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.