Κύριος Facebook Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Facebook Messenger

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Facebook Messenger



Τι να ξέρετε

  • Στείλτε στο άτομο ένα μήνυμα. Αν περάσει, μάλλον δεν σε έχουν μπλοκάρει.
  • Εάν δείτε μια προειδοποίηση που λέει ότι το μήνυμα δεν στάλθηκε, το άτομο μπορεί να σας έχει αποκλείσει.
  • Εάν μπορείτε να δείτε το προφίλ του ατόμου στο Facebook, μπορεί να σας έχει αποκλείσει στο Messenger αλλά όχι στο Facebook.

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Facebook Messenger με οδηγίες για τον ιστότοπο για υπολογιστές και την εφαρμογή για κινητά.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Messenger: Έκδοση για κινητά

Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε αν έχετε αποκλειστεί Αγγελιαφόρος αλλά όχι στο Facebook είναι να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά και να ελέγχετε αν περνάει ένα μήνυμα ή όχι.

Εάν δεν το κάνει, μπορείτε στη συνέχεια να ελέγξετε αν αυτό το άτομο είναι ακόμα στο Facebook. Εάν είναι, τότε σας έχουν αποκλείσει μόνο στο Messenger.

  1. Ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Messenger, πατήστε τη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε το όνομα του φίλου σας.

  2. Πατήστε το όνομα του φίλου σας όταν εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

  3. Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στο πλαίσιο κειμένου κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε το στείλετε κουμπί.

    Παράδειγμα αποστολής μηνύματος σε έναν φίλο στο Facebook Messenger

Εάν το μήνυμα αποστέλλεται κανονικά, ο φίλος σας δεν σας έχει αποκλείσει στο Messenger. Αλλά, αν σου πουν ' Το μήνυμα δεν εστάλη ' και αυτό ' Αυτό το άτομο δεν λαμβάνει μηνύματα αυτήν τη στιγμή Αυτό σημαίνει είτε:

  • Έχετε αποκλειστεί στο Messenger αλλά όχι στο Facebook.
  • Έχετε αποκλειστεί στο ίδιο το Facebook.
  • Ο φίλος σας έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μην λάβετε καθόλου μήνυμα. Ωστόσο, ο σκοπούμενος παραλήπτης δεν θα λάβει το μήνυμά σας ούτε θα μπορεί να απαντήσει. Επομένως, εάν δεν λάβετε απάντηση, είναι πιθανό να έχετε αποκλειστεί.

Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο βήμα σας είναι να καθορίσετε ποιες από αυτές τις δυνατότητες ισχύουν. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πραγματοποιήστε αναζήτηση για το όνομα του φίλου σας. Εάν εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης αφού πληκτρολογήσουν το όνομά τους, τότε μπορεί να σας έχουν αποκλείσει στο Facebook Messenger, αλλά όχι στο Facebook. Αλλά αν ο λογαριασμός του φίλου σας δεν εμφανίζεται, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας έχει αποκλείσει και στο Facebook. Μπορεί να έχουν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Messenger: Έκδοση για υπολογιστές

Οι ίδιες βασικές μέθοδοι ισχύουν όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για να ελέγξετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Messenger, αν και τα βήματα είναι ελαφρώς διαφορετικά.

  1. Παω σε messenger.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

  2. Επίλεξε το Νέο μήνυμα εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της αριστερής στήλης.

    Έναρξη νέου μηνύματος στο Facebook Messenger.
  3. Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης και επιλέξτε το μόλις εμφανιστεί.

    Αποστολή μηνύματος μέσω Facebook Messenger.
  4. Πληκτρολογήστε ένα μήνυμα στο πλαίσιο συνομιλίας.

    Αποστολή μηνύματος μέσω Facebook Messenger.
  5. Πάτα το στείλετε κουμπί (εικονίδιο βέλους).

    Αποστολή μηνύματος μέσω Facebook Messenger..

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Αποστολή, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα που λέει, ' Αυτό το άτομο δεν είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή .' Για άλλη μια φορά, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας έχουν αποκλείσει στο Messenger, καθώς θα μπορούσαν είτε να σας αποκλείσουν στο Facebook είτε να απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους.

Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα να μην δείτε τίποτα το ασυνήθιστο (όπως στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης), αλλά ο παραλήπτης δεν θα λάβει το μήνυμά σας ούτε θα μπορεί να απαντήσει.

FAQ
  • Πώς αποκλείετε κάποιον στο Facebook Messenger;

    Για να αποκλείσετε κάποιον , ανοίξτε την εφαρμογή Messenger, βρείτε το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε και κρατήστε το δάχτυλό σας στο όνομά του μέχρι να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο πλαίσιο. Επιλέξτε την επιλογή για να Αποκλεισμός μηνυμάτων και μετά πατήστε Εγινε .

  • Πώς διαγράφετε μηνύματα στο Facebook Messenger;

    Προς την διαγράψτε ένα μήνυμα , ανοίξτε την εφαρμογή Messenger, βρείτε μια συνομιλία και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το δάχτυλό σας στο μεμονωμένο μήνυμα. Στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε Αφαιρώ .

  • Πώς απενεργοποιείτε το Facebook Messenger σας;

    Ο μόνος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το Messenger είναι να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Για να αποκρύψετε την κατάστασή σας στο διαδίκτυο, ανοίξτε την εφαρμογή Messenger, πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας και επιλέξτε Ενεργή Κατάσταση . Μεταβάλλω Εμφάνιση πότε είστε ενεργοί / Δείξτε πότε είστε ενεργοί μαζί .

    πώς αυξάνετε το σκορ σας

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.