Κύριος Smartphone Πώς να πει εάν κάποιος σας αποκλείει στο GroupMe

Πώς να πει εάν κάποιος σας αποκλείει στο GroupMe



Τι συμβαίνει όταν κάποιος σας αποκλείει στο GroupMe; Μπορείτε ακόμη να πείτε εάν έχετε αποκλειστεί; Και υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Πώς να πει εάν κάποιος σας αποκλείει στο GroupMe

Στον ταραχώδη κόσμο των κοινωνικών μέσων και των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, αυτά είναι τα είδη ερωτήσεων που πρέπει να απαντηθούν. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον αποκλεισμό μελών στο GroupMe.

Μπορείτε να πείτε εάν έχετε αποκλειστεί;

Οι συζητήσεις του GroupMe έχουν συχνά δεκάδες μέλη. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με τις εικόνες ή τα βίντεο που μοιράζεστε. Αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε αποκλεισμό ενός μέλους (ή μελών).

Εάν βρεθείτε ποτέ σε μια τέτοια κατάσταση, ίσως πεθαίνετε για να μάθετε ποιος το έκανε. Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε. Το GroupMe δεν σας επιτρέπει να δείτε αν ένα μέλος σας αποκλείει ή όχι. Όπως πολλοί άλλοι άμεσοι αγγελιοφόροι, η εφαρμογή δεν ειδοποιεί τα μέλη της ομάδας όταν έχουν αποκλειστεί. Είναι αντίθετο με την πολιτική του GroupMe.

GroupMe Πώς να πει εάν κάποιος σας αποκλείει

Τι συμβαίνει όταν κάποιος σας μπλοκάρει;

Εάν ένα μέλος της ομάδας σας αποκλείσει για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα υπάρξει μικρή ή καθόλου αλλαγή σε επίπεδο συνομιλίας. Δεν θα ξέρετε ότι έχετε αποκλειστεί ούτε ποιος σας αποκλείει. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε τα μηνύματά τους και το αντίστροφο. Για να απαλλαγείτε από εσάς και τα μηνύματά σας, θα πρέπει είτε να σας απομακρύνουν από την ομάδα είτε να ζητήσουν από τον διαχειριστή να το κάνει.

πώς να αφαιρέσετε την άγκυρα στη λέξη

Αυτό που δεν θα μπορείτε να κάνετε είναι να τους στείλετε άμεσα μηνύματα. Εάν προσπαθήσατε να στείλετε ένα μήνυμα, θα εξαφανιστεί. Δεν θα ξέρετε αν παραδόθηκε ή όχι.

Μπορείτε να αποκλείσετε άλλα μέλη;

Ο αποκλεισμός είναι ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό και κάθε μέλος της ομάδας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποτε είναι απαραίτητο. Δεν χρειάζεται να είστε διαχειριστής ομάδας για να αποκλείσετε κάποιον. Αρκεί να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα:

  1. Κάτω από το κύριο μενού, κάντε κλικ στις Επαφές.
  2. Επιλέξτε τις επαφές που δεν θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός
  3. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο επιβεβαίωσης, πατήστε Ναι ή Αποκλεισμός.

Σε κάποιο σημείο, μπορεί να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε αυτό το άτομο στη λίστα αποκλεισμένων. Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό μιας επαφής, κάντε τα εξής:

πώς να μάθετε τι ram έχω windows 10
  1. Ανοίξτε τη λίστα επαφών.
  2. Βρείτε τα αποκλεισμένα μέλη στο κάτω μέρος της λίστας.
  3. Επιλέξτε Κατάργηση αποκλεισμού και επιβεβαίωση.

Σημείωση: Οι χρήστες του Windows Phone 8 δεν μπορούν να αποκλείσουν μέλη, καθώς η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν την πλατφόρμα.

Γιατί εξακολουθώ να βλέπω αποκλεισμένες επαφές στη συζήτηση;

Ο αποκλεισμός ενός μέλους της ομάδας δεν σημαίνει ότι δεν θα βλέπετε τα μηνύματά του στην ομαδική συνομιλία. Δεν θα εξαφανιστούν ούτε από την ομάδα. Ο αποκλεισμός εμποδίζει μόνο μια επαφή να σας στέλνει άμεσα μηνύματα. Επομένως, θα εξακολουθείτε να βλέπετε όλα όσα μοιράζονται στην ομάδα. Ευτυχώς, δεν θα σας ενοχλούν τα ανεπιθύμητα DM.

εάν κάποιος σας αποκλείσει στο GroupMe

Μπορώ να καταργήσω επαφές από την ομάδα;

Εάν βρείτε κάποιον ενοχλητικό ή παρατηρήσετε ότι εκφοβίζει άλλα μέλη, έχετε την επιλογή να τον καταργήσετε από την ομάδα. Ωστόσο, έχετε υπόψη ότι μόνο οι διαχειριστές και οι κάτοχοι ομάδων μπορούν να διαγράψουν επαφές από τη συνομιλία.

Εάν δεν είστε διαχειριστής, μπορείτε ακόμα να τους ζητήσετε ευγενικά να καταργήσουν το εν λόγω μέλος. Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται εκφοβισμένος από το περιεχόμενο ή τη συμπεριφορά ενός μέλους. Αν είστε εσείς που δημιουργήσατε την ομάδα, συνιστάται να αφαιρέσετε όποιον έχει ενοχλήσει άλλα άτομα στη συζήτηση.

Η κατάργηση μιας επαφής είναι αρκετά απλή και λαμβάνει μόνο μερικά κλικ:

  1. Ανοίξτε τη συζήτηση και πατήστε στο avatar της ομάδας.
  2. Επιλέξτε Μέλη.
  3. Βρείτε το άτομο που θέλετε να καταργήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Κατάργηση από (όνομα ομάδας).

Η διαδικασία για την αφαίρεση περισσότερων από ένα μελών είναι αρκετά παρόμοια.

  1. Αναζητήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στη συνομιλία και κάντε κλικ σε αυτό.
  2. Κάντε κλικ στο Κατάργηση μελών και επιλέξτε άτομα που δεν θέλετε πλέον στην ομάδα.
  3. Κάντε κλικ στο Κατάργηση.

Οι καταργημένες επαφές δεν θα μπορούν να εγγραφούν ξανά στην ομάδα, εκτός εάν λάβουν πρόσκληση από άλλα μέλη.

Θα ανακαλύψουν τα μέλη ότι έχουν αφαιρεθεί;

Οι επαφές που διαγράψατε από τη συνομιλία δεν θα ειδοποιηθούν άμεσα ότι έχουν καταργηθεί. Αλλά η συνομιλία θα εξαφανιστεί από τη λίστα τους μόλις τα διαγράψετε από την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βλέπουν καμία δραστηριότητα συνομιλίας. Επίσης, δεν θα μπορούν να στείλουν τα DM σε άλλα μέλη, καθώς δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα.

πώς να αλλάξετε το όνομά σας League of Legends

Τι γίνεται με εσάς;

Μερικές φορές, τα μέλη της ομάδας αγνοούν τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Μοιράζονται συνεχώς ακατάλληλο περιεχόμενο ή κάνουν ακατάλληλα σχόλια. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό ή ακόμη και την κατάργησή τους από μια ομάδα GroupMe. Ωστόσο, εάν γίνουν πιο διακριτικοί, μπορούν να συμμετάσχουν ξανά σε κάποιο στάδιο.

Είχατε ποτέ κακές εμπειρίες με άλλα μέλη της ομάδας; Έχετε ποτέ αποκλείσει ή καταργήσει κάποιον από μια ομάδα; Ίσως έχετε αποκλειστεί. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με την υπόλοιπη κοινότητα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.