Κύριος Μηνύματα Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger



Το Facebook Messenger έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συνομιλίας. Όπως θα περιμέναμε από μια τόσο δημοφιλή πλατφόρμα, μπορείτε να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε άλλους χρήστες. Ενώ μπορείτε να αποκλείσετε άλλους χρήστες στο Facebook, το Facebook Messenger προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ξεχωριστά από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger

Εάν κατά λάθος μπλοκάρετε κάποιον στο Facebook messenger ή τον έχετε συγχωρήσει για τις αδιακρισία του, μπορείτε εύκολα να τον ξεμπλοκάρετε. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger, που καλύπτει iOS, Android και προγράμματα περιήγησης ιστού.

Κινητές συσκευές (iOS & Android)

Το Facebook Messenger είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή σε συσκευές Android και iOS. Η διεπαφή είναι αρκετά παρόμοια σε iOS και Android. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο iOS

Οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα για να ξεμπλοκάρουν έναν άλλο χρήστη στο Facebook Messenger:

  1. Ανοίξτε το Facebook Messenger και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Πατήστε Μυστικότητα .
  3. Πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί .
  4. Πατήστε στον λογαριασμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
  5. Πατήστε Ξεμπλοκάρισμα μηνυμάτων και κλήσεων .

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα iOS, δεν χρειάζονται πολλά για να εκτελέσετε τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε κάποιον.

πώς να ξεπεράσετε μια απαγόρευση διαφωνιών

Android

Εάν διαθέτετε τηλέφωνο ή tablet Android με την εφαρμογή Facebook Messenger, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε κάποιον:

  1. Ανοίξτε το Facebook Messenger και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Προτιμήσεις κατευθυνθείτε και πατήστε Μυστικότητα .
  3. Πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί .
  4. Πατήστε στον λογαριασμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
  5. Πατήστε Ξεμπλοκάρισμα μηνυμάτων και κλήσεων .

Όπως μπορείτε να δείτε, η διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος είναι αρκετά απλοποιημένη για χρήστες iOS και Android.

Μέθοδος προγράμματος περιήγησης

Εάν προτιμάτε την έκδοση προγράμματος περιήγησης του Facebook Messenger, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε έναν λογαριασμό:

πώς να διαγράψετε μηνύματα στο messenger στο iPad
  1. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να συνδεθείτε απευθείας στο Facebook Messenger . Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το Facebook, να πατήσετε το εικονίδιο του Messenger στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Πατήστε στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στο αναδυόμενο παράθυρο. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις αποκλεισμού .
  3. Θα δείτε μια λίστα με τους χρήστες που έχετε αποκλείσει στο Facebook. Ωστόσο, εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, μπορείτε να δείτε τη λίστα των χρηστών που έχετε αποκλείσει στο Messenger. Παρακέντηση Ξεβουλώνω δίπλα στον χρήστη που θέλετε να αφαιρέσετε από αυτήν τη λίστα.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού καθιστά ελαφρώς πιο περίπλοκο από την έκδοση εφαρμογής του Facebook Messenger το ξεμπλοκάρισμα λογαριασμών. Αλλά, μόλις το καταφέρετε, είναι αρκετά εύκολο.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Messenger

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση του τρόπου αποκλεισμού ενός χρήστη στο Messenger.

Εφαρμογή Messenger

Αποκτήστε πρόσβαση στις συνομιλίες και πλοηγηθείτε σε αυτό που θέλετε να αποκλείσετε. Εισαγάγετε το νήμα συνομιλίας και πατήστε στην εικόνα προφίλ του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Αποκλεισμός για περισσότερες επιλογές.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Επιλέγω Αποκλεισμός στο Messenger στο επόμενο παράθυρο και επιβεβαιώστε την επιλογή σας στο αναδυόμενο παράθυρο. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ενέργεια δεν αποκλείει αυτό το άτομο στο Facebook.

Ο άλλος τρόπος για να το κάνετε είναι να πατήσετε την εικόνα του προφίλ σας στις συνομιλίες, να επιλέξετε Άτομα και μετά Αποκλεισμένοι. Πατήστε Προσθήκη κάποιου και επιλέξτε ένα άτομο από τις επαφές σας.

Σημαντική σημείωση

Δεν υπάρχει επιλογή αποκλεισμού μηνυμάτων από σελίδες και εμπορικά προφίλ. Τουλάχιστον, δεν λέγεται Block. Αφού πατήσετε στην εικόνα προφίλ της σελίδας, θα δείτε Λήψη ειδοποιήσεων και Λήψη μηνυμάτων. Πατήστε στο κουμπί δίπλα στην επιλογή Λήψη μηνυμάτων για να το απενεργοποιήσετε.

λήψη μηνυμάτων

Μέθοδος προγράμματος περιήγησης

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκλείσετε ένα άτομο στο Messenger εδώ. Μεταβείτε στην καρτέλα Αποκλεισμός (όπως περιγράφεται παραπάνω) και εισαγάγετε το όνομα της επαφής στο πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Αποκλεισμός μηνυμάτων από.

Μια άλλη επιλογή είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του Messenger, να επιλέξετε το νήμα συνομιλίας που θέλετε να αποκλείσετε και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι. Επιλέξτε Αποκλεισμός και τελειώσατε.

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την απεμπλοκή χρηστών στο Facebook Messenger, συνεχίστε να διαβάζετε.

Αν αποκλείσω κάποιον στο Facebook, τον αποκλείει και στο Messenger;

Ναί. Εάν επιλέξετε να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook, θα τον αποκλείσετε αυτόματα και στο Facebook Messenger. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να αποκλείσετε κάποιον μέσω του Messenger, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει αποκλειστεί στο Facebook.

Θα εμφανιστούν ξανά τα μηνύματά μου αφού ξεμπλοκάρω κάποιον;

Εάν αποκλείσετε κάποιον στο Messenger, μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει και λάβει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα πάντα μετά την κατάργηση αποκλεισμού του άλλου χρήστη.

Η επιλογή να ' Ξεμπλοκάρισμα μηνυμάτων και κλήσεων ' είναι γκριζαρισμένο. Τι συμβαίνει?

Εάν ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα, αλλά το κουμπί «Κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων και κλήσεων» είναι γκριζαρισμένο, είναι επειδή τους έχετε αποκλείσει στο Facebook και όχι μόνο τα μηνύματα και τις κλήσεις τους. Μπορείτε να πατήσετε την επιλογή «Κατάργηση αποκλεισμού στο Facebook» για να ξεκινήσετε ξανά την επικοινωνία με το άλλο άτομο.

Κλείδωμα, Μετοχή, Ξεμπλοκάρισμα

Λοιπόν, ποιος πιστεύετε ότι αξίζει να αποκλειστεί ή να ξεμπλοκαριστεί; Μη διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με την υπόλοιπη κοινότητα.

ο καλύτερος τρόπος για να διαγράψετε φωτογραφίες από το iphone

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.