Κύριος Snapchat Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat



Τι να ξέρετε

  • Ανοιξε Ρυθμίσεις > Ενέργειες λογαριασμού > Αποκλεισμένος .
  • Στη συνέχεια, πατήστε το Χ δίπλα στον χρήστη που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat για συσκευές iOS και Android.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat

Επειδή ο αποκλεισμός ατόμων στο Snapchat αποκρύπτει τους λογαριασμούς τους από εσάς και τους δικούς σας από αυτούς, δεν μπορείτε να αναζητήσετε τα ονόματά τους και στη συνέχεια να τους ξεμπλοκάρετε. Αντίθετα, αποκτήστε πρόσβαση στη λίστα των αποκλεισμένων χρηστών από τις ρυθμίσεις του Snapchat. Να πώς.

  1. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το Bitmoji ή το όνομα χρήστη σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

  2. Πατήστε το μηχανισμός εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία για πρόσβαση Ρυθμίσεις .

  3. Σύρετε προς τα πάνω για να δείτε το Ενέργειες λογαριασμού ενότητα και μετά πατήστε Αποκλεισμένος .

    πώς να αποκλείσετε τη λήψη εφαρμογών στο Android
    Snapchat με επισημασμένη την επικεφαλίδα Settings Gear και Blocked
  4. Θα δείτε μια λίστα με τα ονόματα χρήστη των ατόμων που αποκλείσατε. Πατήστε το Χ που εμφανίζεται στα δεξιά του ονόματος χρήστη του ατόμου που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

  5. Το Snapchat σάς ζητά να επιβεβαιώσετε. Παρακέντηση Ναί εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε αυτό το άτομο.

    Snapchat με επισημασμένα τα κουμπιά Αφαίρεση από τον αποκλεισμό και Ναι
  6. Αφού ξεμπλοκάρετε κάποιον, το όνομα χρήστη του εξαφανίζεται από το δικό σας Αποκλεισμένος λίστα.

Τι να κάνετε μετά την απεμπλοκή κάποιου

Ο αποκλεισμός διακόπτει κάθε επαφή ανάμεσα σε εσάς και τον αποκλεισμένο χρήστη και το άτομο αφαιρείται από τη λίστα φίλων σας. Μετά την κατάργηση του αποκλεισμού, θα πρέπει να αναζητήσετε τον φίλο και να τον προσθέσετε ξανά.

Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη στο πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος και, στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη στα δεξιά της εικόνας προφίλ και του ονόματος χρήστη. Εάν ο φίλος δεν είναι δημόσιος χρήστης, πρέπει να σας προσθέσει επίσης.

Snapchat με επισημασμένη τη γραμμή αναζήτησης και το κουμπί Προσθήκη

Περισσότερα σχετικά με την απεμπλοκή ατόμων στο Snapchat

Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την απεμπλοκή κάποιου στο Snapchat.

Ποιοι είναι οι περιορισμοί στον αποκλεισμό και την απεμπλοκή χρηστών;

Το Snapchat είναι γνωστό ότι θέτει χρονικούς περιορισμούς στους χρήστες που προσθέτουν ξανά φίλους που διέγραψαν ή απέκλεισαν πρόσφατα. Έτσι, εάν αποκλείσατε, ξεμπλοκάρετε και προσπαθήσατε να τα προσθέσετε ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Snapchat ενδέχεται να σας εμποδίσει να τα προσθέσετε ξανά για 24 ώρες.

Ξέρουν οι αποκλεισμένοι πότε τους ξεμπλοκάρετε;

Το Snapchat δεν ειδοποιεί τους χρήστες όταν τους αποκλείετε ή τους ξεμπλοκάρετε, αλλά μπορεί να το καταλάβουν. Για παράδειγμα, εάν κάποιος παρατηρήσει ότι ο λογαριασμός σας έχει εξαφανιστεί, μπορεί να σας αναζητήσει από άλλο λογαριασμό Snapchat και να επιβεβαιώσει ότι έχει αποκλειστεί. Εάν δουν ένα νέο αίτημα φιλίας από εσάς, μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι το προσθέτετε ξανά.

Υπάρχει εναλλακτική λύση για τον αποκλεισμό ατόμων στο Snapchat;

Αντί να διακόπτετε προσωρινά κάθε επαφή με κάποιον και στη συνέχεια να προσθέτετε ξανά ο ένας τον άλλον ως φίλοι, σίγαση των ειδοποιήσεων. Όταν ενεργοποιείτε αυτήν την επιλογή για οποιονδήποτε φίλο, παραμένει στη λίστα φίλων σας. Θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε στιγμιότυπα και συνομιλίες, αλλά χωρίς καμία από τις ειδοποιήσεις που συνοδεύουν αυτά τα στιγμιότυπα.

Για να θέσετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις από έναν χρήστη του Snapchat, ανοίξτε τη σελίδα επαφών του επιλέγοντας την εικόνα δίπλα στο όνομά του. Μόλις βρεθείτε στη σελίδα επαφών τους, χρησιμοποιήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στο επάνω μέρος για να επιλέξετε Ειδοποιήσεις μηνυμάτων . Επιλέγω Σιωπηλός .

μπορείτε να εκτυπώσετε έγγραφα στο walgreens
Σίγαση ειδοποιήσεων για μια επαφή στο Snapchat

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία ανά πάσα στιγμή χωρίς να το ξέρει ο φίλος σας και απολαύστε την ελευθερία να ανοίγετε τα στιγμιότυπα και τις συνομιλίες του με τον ελεύθερο χρόνο σας.

FAQ
  • Πώς μπορώ να αποκλείσω κάποιον στο Snapchat;

    Για να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat, βρείτε τον χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε και πατήστε το όνομά του για να ανοίξετε μια συνομιλία. Παρακέντηση Μενού (τρεις γραμμές) > ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ και επιβεβαιώστε. κουτί επιβεβαίωσης.

  • Πώς μπορώ να αποκτήσω τη Dark Mode στο Snapchat;

    Για να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat σε iPhone ή iPad, πατήστε το δικό σας Προφίλ εικονίδιο > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση εφαρμογής και επιλέξτε Πάντα Σκοτεινό . Σε Android, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Σύστημα > Επιλογές ανάπτυξης και γυρίστε το Παράκαμψη δύναμης-σκότους ρυθμιστικό σε Επί .

  • Τι σημαίνει σε εκκρεμότητα στο Snapchat;

    Εκκρεμεί στο Snapchat σημαίνει ότι υπάρχει ένα μήνυμα Snapchat σε εκκρεμότητα που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Αυτή είναι μια ειδοποίηση σφάλματος που υποδεικνύει ότι το Snapchat δεν μπόρεσε να στείλει μήνυμα. Μπορεί να εμφανιστεί εάν ο φίλος δεν έχει αποδεχτεί ακόμη το αίτημα φιλίας σας ή σας έχει αποκλείσει ή έχει αποκλείσει. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.