Τι να ξέρετε
- Ένδειξη 1: Ελέγξτε αν μπορείτε να δείτε μόνο τις δημόσιες αναρτήσεις τους, που υποδεικνύονται από ένα εικονίδιο υδρόγειου. Οι προσωπικές αναρτήσεις έχουν ένα μικρό εικονίδιο με δύο άτομα.
- Ένδειξη 2: Αναζητήστε το όνομά τους στη λίστα φίλων σας. Στο προφίλ τους, αν δείτε το Προσθήκη φίλου επιλογή, αυτή τη στιγμή δεν είστε φίλοι.
- Συμβουλή: Αν πιστεύετε ότι σας απομάκρυναν κατά λάθος, στείλτε ένα νέο αίτημα φιλίας. Εάν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, προχωρήστε και σεβαστείτε την απόφαση.
Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας έχει αφαιρέσει φίλους στο Facebook. Συζητάμε επίσης τι σημαίνει unfriending, πιθανούς λόγους για unfriending και τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια.
Βλέποντας μόνο δημόσιες αναρτήσεις
Το Facebook δεν θα σας ειδοποιήσει εάν δεν έχετε φίλους. Ωστόσο, ορισμένες ενδείξεις μπορεί να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν δεν είστε πλέον φίλοι στο Facebook με κάποιον. Πρώτον, αν βλέπετε μόνο τις δημόσιες αναρτήσεις κάποιου, μπορεί να σας έχει αποχωρήσει από φίλους.
Οι αναρτήσεις στο Facebook έχουν δύο κύριες ρυθμίσεις απορρήτου: Δημόσιο και Φίλοι. Οι δημόσιες αναρτήσεις έχουν ένα μικρό εικονίδιο υδρόγειου. Οι φίλοι, οι ακόλουθοι του Facebook και οποιοσδήποτε συμβαίνει στη σελίδα προφίλ του ατόμου στο Facebook μπορούν να διαβάσουν δημόσιες αναρτήσεις.
Οι αναρτήσεις φίλων εμφανίζουν ένα μικρό εικονίδιο δύο ατόμων. Μόνο άτομα που είναι επίσημοι φίλοι του δημιουργού στο Facebook μπορούν να διαβάσουν αυτές τις αναρτήσεις.
πώς να περιστρέψετε την οθόνη σε φορητό υπολογιστή
Αν παλαιότερα βλέπατε όλες τις αναρτήσεις από κάποιον, αλλά τώρα βλέπετε μόνο δημόσιες αναρτήσεις, μπορεί να είναι σημάδι ότι σας απομάκρυνε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι οριστικό. Το άτομο μπορεί να μοιράζεται περισσότερες δημόσιες αναρτήσεις τελευταία.
Αναζήτηση στη λίστα φίλων σας στο Facebook
Για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος εξακολουθεί να είναι φίλος του Facebook, ελέγξτε μη αυτόματα εάν βρίσκεται στη λίστα φίλων σας στο Facebook .
-
Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας Facebook.com ή εντός της εφαρμογής Facebook.
-
Επιλέγω Οι φιλοι για να δείτε τη λίστα των φίλων σας στο Facebook.
-
Αναζητήστε το όνομα του ατόμου μέσω της γραμμής αναζήτησης. Αναζητήστε το όνομα που χρησιμοποιούν στο Facebook εάν είναι διαφορετικό από το νόμιμο όνομά τους. Εάν δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορεί να σας έχουν αφαιρέσει φίλους.
Ελέγξτε το προφίλ του φίλου σας στο Facebook
Πλοηγηθείτε στο προφίλ του ατόμου στο Facebook. Εάν δεν βλέπετε το προφίλ τους, μπορεί να έχουν διαγράψει τον λογαριασμό τους στο Facebook. Αν δείτε το προφίλ τους και το Προσθήκη φίλου το κουμπί είναι ορατό, αυτή τη στιγμή δεν είστε φίλοι. Εάν υποψιάζεστε ότι ήταν τυχαίο, στείλτε ένα νέο αίτημα φιλίας.
Κατανόηση του Unfriending και του Blocking
Όταν αποσυνδέετε ένα άτομο, το Facebook τον αφαιρεί από τη λίστα των φίλων σας. Μπορείτε να αποκαταστήσετε τη σχέση φίλων στο Facebook ανά πάσα στιγμή, όταν ένα άτομο στέλνει ένα νέο αίτημα φιλίας και το άλλο αποδέχεται.
Το να μπλοκάρεις κάποιον στο Facebook είναι μια δραστική ενέργεια. Όταν αποκλείετε κάποιον, δεν μπορεί να σας στείλει μηνύματα, να δει τις δημόσιες αναρτήσεις σας ή να δει τη σελίδα του προφίλ σας. Επίσης, δεν μπορούν να σας στείλουν νέο αίτημα φιλίας.
Εάν υποψιάζεστε ότι δεν έχετε φίλους και δεν μπορείτε να εντοπίσετε τη σελίδα προφίλ του ατόμου στο Facebook, το άτομο μπορεί να σας έχει αποκλείσει.
Γιατί οι χρήστες ακυρώνουν τους φίλους τους;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι χρήστες αφαιρούν το φίλο κάποιου στο Facebook. Ακολουθούν μερικά κοινά παραδείγματα:
ssd trim windows 10
Τι να κάνετε μετά από να μείνετε χωρίς φίλους στο Facebook
Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος χρήστης σας κατάργησε κατά λάθος, στείλτε του ένα νέο αίτημα φιλίας. Εάν αυτό δεν λειτουργεί ή αν ξέρετε γιατί το άτομο σας απομάκρυνε το φίλο, είναι καλύτερο να προχωρήσετε και να σεβαστείτε την απόφαση του ατόμου.
Η πλοήγηση στις διαδικτυακές σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολη και τα συναισθήματα μπορεί να ξεσπάσουν όταν πρόκειται για θέματα όπως η πολιτική ή τα παγκόσμια γεγονότα. Το να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με κάποιον που σε απομάκρυνε μετά από μια διαφωνία δεν είναι σοφό στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη περίπτωση, τα DM και τα email μπορούν να ερμηνευθούν ως διαδικτυακή παρενόχληση, ακόμα κι αν ο αποστολέας έχει καλές προθέσεις. Δώστε στην κατάσταση χρόνο και χώρο, και μπορεί να επιλυθεί φυσικά.
Ενδιαφέροντα Άρθρα
Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-

Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,

Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος

Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα

