Κύριος Ίνσταγκραμ 5 τρόποι για να δείτε ποιος σας μπλόκαρε στο Instagram

5 τρόποι για να δείτε ποιος σας μπλόκαρε στο Instagram



Τι να ξέρετε

  • Το Instagram δεν στέλνει ειδοποιήσεις όταν ένας λογαριασμός είναι αποκλεισμένος.
  • Ο αποκλεισμός από έναν λογαριασμό διαφέρει από ένα προφίλ Instagram που έχει οριστεί ως ιδιωτικό.
  • Μια απλή αναζήτηση είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση σε εφαρμογές τρίτων για να διαπιστώσετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Instagram.

Αυτό το άρθρο περιγράφει πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram. Οι οδηγίες ισχύουν τόσο για την εφαρμογή για κινητά όσο και για τον ιστότοπο.

Τι συμβαίνει όταν κάποιος σας μπλοκάρει στο Instagram;

Τίποτα δεν συμβαίνει, στην πραγματικότητα. Το Instagram δεν στέλνει ειδοποίηση για να σας πει ότι κάποιος χρήστης σας απέκλεισε. Δεν θα μάθεις ποτέ αν δεν ερευνήσεις.

Οι ενδείξεις ότι κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram περιλαμβάνουν:

  • Η δραστηριότητα του λογαριασμού κάποιου έχει πέσει και δεν έχετε εντοπίσει τις κοινοποιήσεις ή τις ιστορίες του στη ροή σας ή δεν έχετε λάβει άμεσα μηνύματα από αυτόν για αρκετό καιρό.
  • Κάνετε αναζήτηση στο χειριστήριο λογαριασμού Instagram ενός ατόμου, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό ή να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ του.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Instagram

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι αν κάποιος σας απέκλεισε, δοκιμάστε μερικές ακόμη μεθόδους για να βεβαιωθείτε εάν κάποιος χρήστης σας απέκλεισε ή είναι απλώς ένα λάθος εκ μέρους σας.

  1. Αναζητήστε τον λογαριασμό τους . μεταβείτε στο Αναζήτηση γραμμή στην εφαρμογή και εισαγάγετε το όνομα χρήστη τους. Εάν ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα, είτε σας απέκλεισαν είτε διέγραψαν τον λογαριασμό τους.

  2. Χρησιμοποιήστε ένα παλιό σχόλιο ή ένα DM για να μεταβείτε στο προφίλ τους . Εάν το προφίλ τους εμφανίζεται αλλά εμφανίζει και α Ο χρήστης δεν βρέθηκε και ένα καμμία δημοσίευση ακόμη μήνυμα στο πλέγμα φωτογραφιών, υποδεικνύει ότι το άτομο σας έχει αποκλείσει.

    Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο εάν έχουν ανταλλάξει μηνύματα μαζί σας. Εάν δεν το έχουν, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα σε αυτήν τη λίστα.

    πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη roblox
    Μήνυμα Instagram User Not Found στο Instagram.
  3. Επισκεφτείτε το προφίλ τους στο Instagram στον Ιστό . Εκκινήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές και εισάγετε www.instagram.com/(όνομα χρήστη) . Εάν μπορείτε να δείτε το προφίλ τους στο πρόγραμμα περιήγησης αλλά όχι στην εφαρμογή, σημαίνει ότι σας απέκλεισαν. Εάν δεν μπορείτε να δείτε το προφίλ μέσω του Instagram στον ιστό, το άτομο θα μπορούσε να έχει διαγράψει τον λογαριασμό του.

  4. Προσπαθήστε να τους ακολουθήσετε . Μεταβείτε στο Instagram στον ιστό και ανοίξτε τη σελίδα του προφίλ τους στο πρόγραμμα περιήγησης. Ελέγξτε αν σας έχουν μπλοκάρει πατώντας το μπλε κουμπί παρακολούθησης. Εάν σας έχουν αποκλείσει, το κουμπί δεν θα λειτουργήσει και το Instagram ενδέχεται να υποδεικνύει πρόβλημα με ένα μήνυμα.

    πώς να διαγράψω όλα τα σχόλιά μου στο youtube
    Μήνυμα Instagram όταν ο χρήστης είναι αποκλεισμένος
  5. Αναζητήστε likes και σχόλια σε ομάδες και άλλους λογαριασμούς . Αυτή η δραστηριότητα υποδεικνύει ότι ο χρήστης δεν έχει διαγράψει τον λογαριασμό του, αλλά έχει αποκλείσει μόνο εσάς.

Σημείωση:

Όταν κάποιος σας μπλοκάρει, δεν μπορεί επίσης να δει το προφίλ σας στο Instagram. Δεν χρειάζεται να τα μπλοκάρετε σε αντάλλαγμα εάν δεν το θέλετε. Υπάρχουν λίγα που μπορείτε να κάνετε όταν σας μπλοκάρουν.

FAQ
  • Πώς μπορώ να αποκλείσω κάποιον στο Instagram;

    Για να αποκλείσετε κάποιον στο Instagram , μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού του και πατήστε το τρεις τελείες > ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ > ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ . Στο πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού τους και πατήστε το τρεις τελείες > Αποκλεισμός αυτού του χρήστη > ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ .

  • Πώς μπορώ να ξεμπλοκάρω κάποιον στο Instagram;

    Προς την ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram , βρείτε το προφίλ τους και πατήστε Ξεβουλώνω . Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τα προφίλ που αποκλείσατε μεταβαίνοντας στη σελίδα του προφίλ σας και επιλέγοντας Ρυθμίσεις και Μυστικότητα > Αποκλεισμένος .

  • Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρετε κάποιον στο Instagram;

    Ο αποκλεισμός ενός χρήστη Instagram σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να εντοπίσει το προφίλ, τις αναρτήσεις ή την ιστορία σας στο Instagram. Αν και μπορούν να αναφέρουν το όνομα χρήστη σας στις αναρτήσεις τους, αυτές οι αναφορές δεν εμφανίζονται στη ροή Δραστηριότητας.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.