Κύριος Υπηρεσίες Cloud Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από το iCloud (ενώ τις διατηρείτε στο iPhone σας)

Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από το iCloud (ενώ τις διατηρείτε στο iPhone σας)



Τι να ξέρετε

  • Πριν διαγράψετε φωτογραφίες από τον λογαριασμό σας iCloud, απενεργοποιήστε την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone στο iCloud.
  • Παω σε Ρυθμίσεις > [Το Apple ID σας] > iCloud > Φωτογραφίες > Απενεργοποίηση Φωτογραφίες iCloud .
  • Εγγραφή στο iCloud.com > Φωτογραφίες > Επιλέξτε τις φωτογραφίες προς διαγραφή > Επιλέξτε το Σκουπίδια εικόνισμα.

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από το iCloud χωρίς να τις αφαιρέσετε από το iPhone σας.

Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από το iCloud ενώ τις κρατάτε στο iPhone

Για να διαγράψετε φωτογραφίες από το iCloud χωρίς να τις διαγράψετε από το iPhone, πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση συγχρονισμού του τηλεφώνου σας. Βεβαιωθείτε ότι ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αφαιρέσετε εικόνες μόνο από το iCloud:

πώς να παίξετε το παιχνίδι psp στο ps vita
  1. Ανοιξε iCloud.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε με το Apple ID σας και ελέγξτε την ταυτότητά σας.

  2. Επιλέγω Φωτογραφίες .

    Φωτογραφίες στο iCloud
  3. Πάτα το Ctrl (Windows) ή Εντολή (macOS) πληκτρολογήστε στο πληκτρολόγιό σας και επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε.

    Επιλεγμένη φωτογραφία στις Φωτογραφίες iCloud
  4. Επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας για να διαγράψετε τις φωτογραφίες.

  5. Οι φωτογραφίες θα διαγραφούν από το iCloud. Με το iCloud Photos απενεργοποιημένο στη συσκευή σας, οι φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του iPhone δεν θα επηρεαστούν.

Υπόδειξη:

Όταν διαγραφούν, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μεταφέρονται στο Διαγράφηκε πρόσφατα φάκελο τόσο στο iCloud όσο και στο iPhone. Θα διαγραφούν οριστικά μετά από 30 ημέρες, καθιστώντας έτσι δυνατή την ανάκτησή τους εάν αλλάξετε γνώμη. Για να τα αφαιρέσετε οριστικά πριν από 30 ημέρες, μεταβείτε στον φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένα και επιλέξτε Διαγραφή όλων .

Πώς να δείτε εάν ο συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος ή απενεργοποιημένος στο iPhone

Ο συγχρονισμός πρέπει να είναι απενεργοποιημένος για να διασφαλιστεί ότι οι φωτογραφίες που έχουν διαγραφεί από το iCloud δεν θα αφαιρεθούν και από το iPhone σας. Για να ελέγξετε εάν ο συγχρονισμός φωτογραφιών iCloud είναι ενεργοποιημένος ή όχι στο iPhone σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοιξε Ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη του iPhone σας και πατήστε το Apple ID με το όνομά σου.

    Εφαρμογή ρυθμίσεων στην αρχική οθόνη του iPhone και Apple ID στις ρυθμίσεις του iPhone
  2. Επιλέγω iCloud > Φωτογραφίες .

    iCloud και Φωτογραφίες στις ρυθμίσεις του iPhone
  3. Χρησιμοποιήστε τον διακόπτη εναλλαγής για τις Φωτογραφίες iCloud για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό.

    Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τον διακόπτη για το iCloud Photos
  4. Για να διαγράψετε φωτογραφίες από το iCloud χωρίς να τις διαγράψετε από το iPhone, απενεργοποιήστε τον συγχρονισμό γυρίζοντας το διακόπτη στη θέση απενεργοποίησης.

Τώρα, μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από το iCloud χωρίς να τις αφαιρέσετε αυτόματα από το iPhone. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα για να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό iCloud για οποιαδήποτε άλλη συσκευή Apple.

Πώς να διαγράψετε μαζικά εικόνες και φωτογραφίες σε iPhone, iPad

Κατανόηση της ρύθμισης «Βελτιστοποίηση αποθήκευσης iPhone».

Αν Βελτιστοποιήστε τον χώρο αποθήκευσης iPhone είναι ενεργοποιημένη, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας πλήρους ανάλυσης διατηρούνται στο iCloud και μόνο οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες και βίντεο βρίσκονται στο iPhone. Όταν ο αποθηκευτικός χώρος του iPhone είναι χαμηλός, το iPhone θα ανεβάσει τις εικόνες (και τα βίντεο) πλήρους ανάλυσης στο iCloud και θα τις αντικαταστήσει με εκδόσεις μικρότερου μεγέθους στο iPhone σας

Εάν διαγράψετε οτιδήποτε από το iCloud Photos, βεβαιωθείτε ότι το έχετε Λήψη και διατήρηση πρωτοτύπων επιλεγμένη επιλογή. Τώρα, ολόκληρη η βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας θα παραμείνει στο τηλέφωνό σας (αν υπάρχει αρκετός δωρεάν αποθηκευτικός χώρος) ακόμα και όταν απενεργοποιήσετε το iCloud Photos και αρχίσετε να διαγράφετε φωτογραφίες από το cloud.

FAQ
  • Πώς μπορώ να κατεβάσω φωτογραφίες από το iCloud;

    Προς την κατεβάστε φωτογραφίες από το iCloud , παω σε iCloud.com , επιλέξτε Φωτογραφίες , επιλέξτε τις φωτογραφίες και επιλέξτε το Κατεβάστε εικονίδιο (το σύννεφο και το κάτω βέλος) στην κορυφή. Για λήψη της αρχικής έκδοσης της φωτογραφίας ή του βίντεο (στην αρχική μορφή χωρίς επεξεργασίες), κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το Κατεβάστε εικονίδιο και επιλέξτε Μη τροποποιημένο πρωτότυπο .

  • Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο iCloud;

    Για να ανεβάσετε μια φωτογραφία στο iCloud, μεταβείτε στο iCloud.com , επιλέξτε Φωτογραφίες , στη συνέχεια επιλέξτε το Μεταφόρτωση εικονίδιο (το σύννεφο και το επάνω βέλος) στην κορυφή. Ή, σύρετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στο φάκελο Φωτογραφίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  • Γιατί δεν ανεβαίνουν οι φωτογραφίες μου στο iCloud;

    Οι μεταφορτώσεις ενδέχεται να τεθούν σε παύση όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή ή όταν είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας, ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και φορτίστε την μπαταρία σας.

  • Οι φωτογραφίες παραμένουν στο iCloud εάν διαγραφούν από το iPhone;

    Το iCloud Photos δεν είναι αντίγραφο ασφαλείας ενός συνόλου φωτογραφιών από το iPhone σας. Αντίθετα, είναι ένα αντίγραφο της τρέχουσας βιβλιοθήκης φωτογραφιών στο iPhone σας. Εάν διαγράψετε από οποιοδήποτε μέρος (Φωτογραφίες iCloud ή iPhone σας), η δυνατότητα συγχρονισμού διαγράφει τη φωτογραφία στο άλλο μέρος. Ο μόνος τρόπος για να διατηρήσετε μια φωτογραφία στο iPhone ενώ τη διαγράφετε από το iCloud είναι να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο συγχρονισμό. Αυτό δεν θα λειτουργήσει εάν αργότερα ενεργοποιήσετε ξανά το iCloud Photos.

Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από το iPhone αλλά όχι από το iCloud

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.