Κύριος Facebook Πώς να αφαιρέσετε φίλους από το Line Chat

Πώς να αφαιρέσετε φίλους από το Line Chat



Το Line είναι μια δωρεάν εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων διαθέσιμη για tablet, προσωπικούς υπολογιστές και smartphone. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι ανταγωνιστές του WhatsApp ή Facebook Messenger, είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας στη Νοτιοανατολική Ασία. Εκτός από την Ιαπωνία, είναι το αγαπημένο μεταξύ των χρηστών στην Ινδονησία, την Κορέα, την Ταϊβάν και την Ταϊλάνδη.

Πώς να αφαιρέσετε φίλους από το Line Chat

Όταν μια εφαρμογή διαδίδεται τόσο ευρέως, μπορεί να προσελκύσει μερικούς αγενείς και μεθυσμένους χρήστες Εάν θέλετε να καταργήσετε φίλους στην εφαρμογή συνομιλίας μέσω γραμμής στη συσκευή σας Android, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την κατάργηση φίλων εφαρμογής συνομιλίας γραμμών

Το μεγάλο πράγμα για το Line είναι ότι σας δίνει πλήρη ελευθερία να επιλέξετε σε ποιον θα μιλήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με τους φίλους και τους γνωστούς σας, είτε τους εισαγάγετε από τη λίστα επαφών σας είτε να τους αναζητήσετε χειροκίνητα στην εφαρμογή.

Ανεξάρτητα από το αν είστε φίλοι με κάποιον ή μόλις τον συναντήσατε στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι υπέροχοι στην αρχή αλλά να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο μετά από λίγο. Σε περίπτωση που κάποιος σας ενοχλεί, σας παρενοχλεί ή σας στέλνει ακατάλληλα μηνύματα, έχετε στη διάθεσή σας πολλά εργαλεία.

Μπορείτε να αποκρύψετε, να αποκλείσετε ή να καταργήσετε εντελώς τους φίλους σας στο Line. Υπάρχουν μερικές διαφορές μεταξύ καθεμιάς από αυτές τις επιλογές που θα καλυφθούν αργότερα. Ωστόσο, ακόμη και αν αποφασίσετε τελικά να αφαιρέσετε έναν φίλο, θα πρέπει πρώτα να τον αποκλείσετε ή να τον αποκρύψετε.

Πώς να αποκρύψετε ή να αποκλείσετε έναν φίλο στην εφαρμογή Line Chat

Όπως αναφέρθηκε, πριν από την αφαίρεση ενός φίλου, πρέπει να τον αποκρύψετε ή να τον αποκλείσετε. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε πόσο σοβαρή θα πρέπει να είναι η τιμωρία τους. Σε περίπτωση που τα βρείτε βαρετά ή απλά δεν σας αρέσουν τόσο πολύ, μπορείτε να ξεκινήσετε με την απόκρυψή τους.

Τι επιτυγχάνετε κρύβοντας κάποιον στη γραμμή;

Η απόκρυψη είναι η λιγότερο σοβαρή τιμωρία για τους φίλους σας στο Line. Όταν κρύβετε κάποιον, θα εξακολουθεί να μπορεί να σας βλέπει στη λίστα φίλων του και να σας στέλνει μηνύματα. Από την άλλη πλευρά, δεν θα τα δείτε στη λίστα φίλων σας.

πώς να βρείτε μια ανοιχτή θύρα

Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείτε το προφίλ και τις ενημερώσεις του στο χρονοδιάγραμμά τους. Λοιπόν, πού καταλήγουν; Μπορείτε να τα βρείτε στη λίστα των κρυφών χρηστών του προφίλ σας.

Για να αποκρύψετε έναν φίλο Line στο Android, πρέπει να κάνετε τα εξής:

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν από το Google Play Store αν δεν το έχετε ήδη και ανοίξτε το.
  2. Με την εκκίνηση της εφαρμογής θα προσγειωθείτε αυτόματα στην οθόνη Φίλοι, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από την κάτω αριστερή γωνία.
  3. Όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα δείτε τη λίστα φίλων σας. Πρέπει να επιλέξετε και να κρατήσετε το δάχτυλό σας στο όνομα του φίλου που θέλετε να αποκρύψετε.
  4. Στη συνέχεια, πατήστε Απόκρυψη στο κάτω μέρος του αναδυόμενου μενού.
  5. Επιβεβαιώστε πατώντας OK.

Για να αποκλείσετε κάποιον, ακολουθήστε τα ίδια βήματα, αλλά πατήστε Αποκλεισμός, που βρίσκεται πάνω από το Απόκρυψη στο αναδυόμενο μενού.

Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στη γραμμή;

Εάν ακολουθήσατε αυτά τα βήματα και αποκλείσατε έναν φίλο σας στο Line, αυτό θα συμβεί:

  1. Αυτό το άτομο δεν θα μπορεί πλέον να επικοινωνεί μαζί σας με οποιονδήποτε τρόπο (βίντεο, κείμενο ή κλήση).
  2. Δεν θα εμφανίζονται πλέον στη λίστα φίλων σας. Αντ 'αυτού, μπορείτε να τα βρείτε στη λίστα των αποκλεισμένων χρηστών.
  3. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα προφίλ του άλλου.

Ο αποκλεισμός στο Διαδίκτυο δεν μοιάζει με τον αποκλεισμό σε άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων επειδή εξακολουθεί να μην αφαιρεί εντελώς το άτομο από τη λίστα φίλων σας.

Πώς να αφαιρέσετε φίλους στο Διαδίκτυο

Η αφαίρεση ενός φίλου είναι το τελευταίο βήμα που μπορείτε να κάνετε και δεν είναι αναστρέψιμο. Μόνο αφού αποκρύψετε ή αποκλείσετε έναν χρήστη, μπορείτε να τον καταργήσετε κάνοντας τα εξής:

  1. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
    Ρυθμίσεις γραμμής
  2. Επιλέξτε Φίλοι.
    Line Friends
  3. Επιλέξτε κρυμμένους / αποκλεισμένους χρήστες, ανάλογα με τη λίστα που τους τοποθετείτε.
  4. Επιλέξτε Επεξεργασία δίπλα στο όνομά τους.
    Αφαίρεση γραμμής
  5. Επιλέξτε Διαγραφή.

Βεβαιωθείτε ότι η απόφασή σας είναι οριστική επειδή δεν υπάρχει παράθυρο επιβεβαίωσης.

Η απειλή καταργήθηκε

Έτσι καταργείτε τους φίλους σας στο Line. Ποτέ δεν θα βλέπετε ούτε θα ακούτε ξανά από αυτό το άτομο, τουλάχιστον όχι στην εφαρμογή συνομιλίας Line. Αυτό μπορεί να φαίνεται σκληρό, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το θέμα; Έχετε αφαιρέσει κάποιον από τους φίλους σας στο Line και αν ναι, τι σας ώθησε να το κάνετε; Το μετανιώσατε ή είναι σαφής η συνείδησή σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.