Κύριος Smartphone Τρόπος διακοπής της αυτόματης σύνδεσης AOL

Τρόπος διακοπής της αυτόματης σύνδεσης AOL



Όταν ρυθμίζετε τον λογαριασμό σας AOL, υπάρχει πιθανότητα να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας ή ανοίγετε τον ιστότοπο της AOL, το προφίλ σας AOL θα ανοίγει επίσης.

Τρόπος διακοπής της αυτόματης σύνδεσης AOL

Η παραμονή σε σύνδεση μπορεί να είναι ενοχλητική εάν άλλα άτομα έχουν πρόσβαση στη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να ανοίξει το προφίλ σας με ένα μόνο κλικ. Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα τόσο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όσο και στην εφαρμογή smartphone.

Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει τον τρόπο απενεργοποίησης της αυτόματης σύνδεσης AOL από οποιαδήποτε συσκευή.

Τρόπος διακοπής της αυτόματης σύνδεσης AOL στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι πάντα συνδεδεμένο στο προφίλ σας όταν ανοίγετε το AOL, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε εύκολα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό πρέπει να είναι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε πάντα και όπου είστε συνδεδεμένοι στο AOL.
  2. Ανοίξτε τον ιστότοπο της AOL και αποκτήστε πρόσβαση στο προφίλ σας.
  3. Στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας δίπλα στο όνομά σας, θα δείτε ένα κουμπί 'Αποσύνδεση'.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή 'Αποσύνδεση'.
    διακοπή της αυτόματης σύνδεσης aol
  5. Ο ιστότοπος ενδέχεται να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την αποσύνδεση. Εάν συμβεί αυτό, επιβεβαιώστε το. Αυτό είναι σημαντικό αφού πρέπει να τροποποιήσετε τις επιλογές σύνδεσης την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε.
  6. Στην ίδια επάνω δεξιά πλευρά θα δείτε το κουμπί 'Σύνδεση / Συμμετοχή'. Κλίκαρέ το.
  7. Θα εμφανιστεί μια σελίδα σύνδεσης. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη ή το email σας.
    πώς να σταματήσετε την αυτόματη είσοδο aol
  8. Καταργήστε την επιλογή 'Μείνετε συνδεδεμένοι'.

διακοπή αυτόματης σύνδεσης aol

Εάν απενεργοποιήσετε την επιλογή 'Παραμείνετε συνδεδεμένοι', το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν θα θυμάται τα διαπιστευτήριά σας. Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο προφίλ σας όταν το βγείτε.

Διακοπή αυτόματης σύνδεσης AOL στο smartphone σας

Τόσο το Android όσο και το iOS υποστηρίζουν την εφαρμογή AOL. Την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε στην εφαρμογή AOL, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να την απενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει αναζήτηση στο προφίλ AOL και στο email σας.

πώς να μετατρέψετε έναν παλιό φορητό υπολογιστή σε chromebook

Για να μην συμβεί αυτό, πρέπει:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή AOL από το μενού εφαρμογών του smartphone σας.
  2. Στο κάτω μενού, βρείτε Ρυθμίσεις (εικονίδιο με το γρανάζι).
    πώς να σταματήσετε τη σύνδεση στο aol
  3. Θα δείτε ένα μεγάλο μπλε κουμπί 'Διαχείριση λογαριασμών'.
    σταματήστε τη σύνδεση aol
  4. Στην ενότητα 'Χρησιμοποιήστε αυτούς τους λογαριασμούς στην AOL', βρείτε τον λογαριασμό σας.
  5. Πατήστε το εικονίδιο μπλε διακόπτη δίπλα στον λογαριασμό σας. Αυτό θα σας αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό.
    πώς να σταματήσετε τη σύνδεση aol
  6. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να επιβεβαιώσετε.
  7. Πατήστε 'Απενεργοποίηση λογαριασμού'.
  8. Θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα βήματα 1-4 και πατήστε το κουμπί δίπλα στο όνομα χρήστη σας.

Εάν θέλετε να καταργήσετε εντελώς τον λογαριασμό, πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα 1-3. Τότε πρέπει:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Μια κόκκινη επιλογή 'Κατάργηση' θα πρέπει να εμφανίζεται δίπλα στον λογαριασμό σας.
  3. Πατήστε το. Θα εμφανιστεί το παράθυρο επιβεβαίωσης.
  4. Πατήστε 'Κατάργηση' λογαριασμού.

Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να προσθέσετε έναν λογαριασμό μόνοι σας την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή. Εάν επιλέξετε να καταργήσετε εντελώς τον λογαριασμό, κανένας δεν θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτόν με μη αυτόματο τρόπο χωρίς διαπιστευτήρια.

Διακοπή αυτόματης σύνδεσης AOL στο πρόγραμμα του υπολογιστή σας

Το πρόγραμμα υπολογιστή AOL δεν είναι διαθέσιμο για λήψη εδώ και αρκετό καιρό. Το AOL Desktop Gold το αντικατέστησε και σας συνδέει από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ωστόσο, εάν έχετε εγκαταστήσει την υπηρεσία επιτραπέζιου υπολογιστή στο παρελθόν, μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε έως ότου την καταργήσετε οριστικά.

Το πρόγραμμα επιτραπέζιου υπολογιστή θα σας συνδέει κάθε φορά που ενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας εάν δεν τον απενεργοποιήσετε. Για να το σταματήσετε αυτό, πρέπει:

  1. Ανοίξτε το AOL στην επιφάνεια εργασίας σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  2. Επιλέξτε «Λέξεις-κλειδιά».
    σταματήστε να εισέλθετε
  3. Επιλέξτε «Αναζήτηση με λέξη-κλειδί».
  4. Εισαγάγετε 'Ρυθμίσεις εκκίνησης'.
  5. Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο 'AOL Fast Star'.
    αυτόματη είσοδος aol
  6. Βρείτε 'Αυτόματη σύνδεση με αυτό το όνομα οθόνης όταν ανοίγω το AOL'.
  7. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου δίπλα του.
  8. Πατήστε το κουμπί 'Αποθήκευση' και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Την επόμενη φορά που θα επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, η υπηρεσία επιτραπέζιου υπολογιστή δεν θα πρέπει πλέον να σας συνδέει αυτόματα.

Για να επιστρέψετε στην προηγούμενη επιλογή, επαναλάβετε τα βήματα 1-5. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα οθόνης και τον κωδικό πρόσβασης και επιλέξτε 'Αυτόματη σύνδεση με αυτό το όνομα οθόνης όταν ανοίγω το AOL.' Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση, σκεφτείτε δύο φορές. Μόλις το κάνετε, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας θα έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας και επομένως στο email σας.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.