Κύριος Facebook Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας μπλόκαρε στο Facebook

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας μπλόκαρε στο Facebook



Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να καταλάβετε εάν κάποιος φίλος του Facebook σας έχει αποκλείσει.

Αναζητήστε τις αναρτήσεις ενός φίλου στη ροή σας στο Facebook

Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να υποψιάζονται ότι έχουν αποκλειστεί από έναν φίλο στο Facebook όταν συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν δει τις αναρτήσεις τους στη ροή τους για καιρό.

πώς να αλλάξω το όνομα reddit μου

Είναι σημαντικό να μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα όταν συμβαίνει αυτό, καθώς οι αναρτήσεις μπορεί συχνά να αποκρύπτονται από εσάς μέσω του αλγόριθμου του Facebook, ο οποίος είναι διαβόητος επειδή σας δείχνει περιεχόμενο από ορισμένους λογαριασμούς έναντι άλλων. Μπορεί επίσης να έχετε τοποθετηθεί σε Περιορισμένη λίστα του Facebook .

Δείτε πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε εάν ο αλγόριθμος ή ένα μπλοκ ευθύνεται για τις αναρτήσεις που λείπουν.

  1. Στον ιστότοπο ή την εφαρμογή Facebook, επιλέξτε το μπαρα αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης και πληκτρολογήστε το όνομα του φίλου σας.

    Εάν δεν έχετε συνδεθεί ακόμα, φροντίστε να το κάνετε πρώτα.

  2. Τώρα θα πρέπει να εμφανίζεται μια σελίδα με τη φωτογραφία του προφίλ τους και όλες τις πρόσφατες αναρτήσεις τους. Εάν το όνομα του φίλου σας δεν εμφανίζεται στην αναζήτησή σας, μπορεί να σας έχει αποκλείσει.

Χρησιμοποιήστε το Facebook Messenger για να ελέγξετε εάν είστε αποκλεισμένοι

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook Messenger στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, προσπαθήστε να τους στείλετε ένα άμεσο μήνυμα.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook Messenger.

  2. Πατήστε το Συνθέτω εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία που μοιάζει με στυλό και σημειωματάριο.

    Αυτό το εικονίδιο μπορεί να μοιάζει με σύμβολο συν σε ορισμένες εκδόσεις της εφαρμογής.

  3. Η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το όνομα του ατόμου στο οποίο θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα. Αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα του φίλου σας στο πεδίο. Εάν το όνομα και η φωτογραφία τους εμφανίζονται στην οθόνη, θα μπορείτε να τους στείλετε ένα μήνυμα και αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν έχετε αποκλειστεί. Εάν δεν εμφανίζονται, σημαίνει ότι είτε έχετε αποκλειστεί είτε ότι έχετε πληκτρολογήσει λάθος το όνομά τους.

Ελέγξτε τη λίστα των φίλων σας

Ένας γρήγορος τρόπος για να δείτε ποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook είναι να ελέγξετε τη λίστα των φίλων σας. Με απλά λόγια, εάν το άτομο που υποψιάζεστε ότι σας έχει αποκλείσει δεν εμφανίζεται στη λίστα φίλων σας στο Facebook, τότε δεν έχετε φίλους ή σας έχουν αποκλείσει. Εάν εμφανίζονται στη λίστα σας, τότε είστε ακόμα φίλοι.

  1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο του Facebook και επιλέξτε τη δική σας Η φωτογραφία προφίλ .

  2. Τώρα θα μεταφερθείτε στο προφίλ σας στο Facebook. Στο προφίλ σας θα πρέπει να υπάρχει ένα οριζόντιο μενού με επιλογές για Πληροφορίες, Φωτογραφίες και Φίλοι. Επιλέγω Οι φιλοι .

  3. Μόλις φορτωθεί η λίστα φίλων σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κύλιση σε αυτήν με μη αυτόματο τρόπο για να εντοπίσετε τον φίλο σας ή να τον αναζητήσετε εισάγοντας το όνομά του στο πεδίο αναζήτησης. Εάν αυτό το άτομο δεν σας έχει αποκλείσει ή δεν σας έχει αφαιρέσει φίλους, θα εμφανιστεί στη λίστα φίλων σας.

    Θυμηθείτε να αναζητήσετε το όνομα που χρησιμοποιούν για τον λογαριασμό τους στο Facebook. Εάν χρησιμοποιούν ψευδώνυμο, πληκτρολογήστε το στο πλαίσιο αναζήτησης αντί για το πραγματικό τους όνομα.

Συμβουλές για να αναζητήσετε έναν φίλο

Όταν αναζητάτε έναν φίλο με τη γραμμή αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο γράφεις σωστά το όνομά του, αλλά και ότι χρησιμοποιείς το όνομα που χρησιμοποιεί για τον λογαριασμό του στο Facebook.

Ορισμένοι χρήστες του Facebook χρησιμοποιούν τα αρχικά τους ή ακόμα και ένα ψευδώνυμο στα προφίλ τους. Αυτό σημαίνει ότι οι λογαριασμοί τους δεν θα εμφανίζονται όταν αναζητούν το πραγματικό τους όνομα.

Για να το αντιμετωπίσετε, ρωτήστε έναν κοινό φίλο εάν γνωρίζει ποιο όνομα χρήστη χρησιμοποιεί ο φίλος. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε κάποιον εισάγοντας τη διεύθυνση email του. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τη συγκεκριμένη διεύθυνση email που χρησιμοποίησαν για τη δημιουργία του λογαριασμού τους στο Facebook.

FAQ
  • Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Facebook;

    Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook , μεταβείτε επάνω δεξιά και επιλέξτε το τρίγωνο ( λογαριασμός ). Παω σε Ρυθμίσεις & Απόρρητο > Ρυθμίσεις > Οι πληροφορίες σας στο Facebook > Απενεργοποίηση και διαγραφή . Στη συνέχεια, επιλέξτε Διάγραψε τον λογαριασμό μου > Συνεχίστε στη Διαγραφή λογαριασμού > εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης > Να συνεχίσει > Διαγραφή λογαριασμού .

  • Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομά μου στο Facebook;

    Για να αλλάξετε το όνομά σας στο Facebook, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις & Απόρρητο > Ρυθμίσεις > Ονομα . Κάντε αλλαγές στο όνομά σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επανεξέταση Αλλαγή > Αποθήκευσε τις αλλαγές .

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.