Κύριος Snapchat Πώς να μάθετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat

Πώς να μάθετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat



Τι να ξέρετε

  • Εάν συνομιλήσατε πρόσφατα, θα πρέπει να εμφανίζονται στις συνομιλίες σας. Εάν όχι, πιθανότατα έχετε αποκλειστεί.
  • Δεν θα βρείτε κανένα ίχνος του ατόμου που σας απέκλεισε στο Snapchat όταν αναζητάτε το όνομα χρήστη ή το πλήρες όνομά του.
  • Αναζητήστε τον χρήστη από διαφορετικό λογαριασμό, σε διαφορετική συσκευή. Εάν εμφανιστούν στην αναζήτηση, έχετε αποκλειστεί.

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να γνωρίζετε εάν έχετε αποκλειστεί από κάποιον στο Snapchat. Οι οδηγίες λειτουργούν για χρήστες Android και iOS.

Τρόποι για να μάθετε εάν είστε αποκλεισμένοι στο Snapchat

Παρακάτω είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διαπιστώσετε εάν κάποιος έχει αποκλείσει τον λογαριασμό σας στο Snapchat.

  1. Ελέγξτε τις πρόσφατες συνομιλίες σας . Η πρώτη μεγάλη ένδειξη είναι ότι λείπουν οι συνομιλίες. Αυτό το βήμα είναι χρήσιμο μόνο εάν έχετε στείλει μηνύματα στον χρήστη που μπορεί να σας έχει αποκλείσει.

    Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το Κουβέντα καρτέλα για να δείτε τη λίστα των συνομιλιών σας. Εάν μια πρόσφατη συνομιλία με τον χρήστη δεν εμφανίζεται σε αυτήν τη λίστα, παρά το γεγονός ότι του έστειλε μήνυμα πρόσφατα, υπάρχει πιθανότητα να σας έχει αποκλείσει.

    Κουμπί συνομιλίας στο Snapchat για iOS

    Εναλλακτικά, ενδέχεται να μην έχετε μια πρόσφατη συνομιλία με τον εν λόγω χρήστη ή έχετε ξεχάσει ότι διαγράψατε τη συνομιλία . Εάν συμβαίνει αυτό, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

  2. Αναζητήστε τα . Εάν κάποιος χρήστης σας έχει αποκλείσει, δεν θα εμφανίζεται όταν τον αναζητάτε στο Snapchat. Αν έχουν σε διέγραψαν από τη λίστα φίλων τους , ωστόσο, θα πρέπει να μπορείτε να τα βρείτε αναζητώντας τα.

    γιατί δεν θα λειτουργήσει το κουμπί των παραθύρων μου

    Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ αποκλεισμού και διαγραφής στο Snapchat. Εάν ένας χρήστης σας αποκλείσει, δεν θα βρείτε κανένα ίχνος του λογαριασμού του και δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο από τον αποκλεισμένο λογαριασμό σας.

    Εάν ένας χρήστης σας διέγραψε από τη λίστα φίλων του, θα τους βρίσκατε στη λίστα σας και θα μπορείτε να συνεχίσετε να του στέλνετε στιγμιότυπα. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου του Snapchat, ωστόσο, ενδέχεται να μην τις λάβουν εάν επιτρέπουν μόνο στους φίλους τους να επικοινωνήσουν μαζί τους.

    Πατήστε το Αναζήτηση εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης για να αναζητήσετε το άτομο στο Snapchat. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη τους, αν το θυμάστε, ή το όνομά τους.

    Πεδίο αναζήτησης στο Snapchat για iOS

    Θα λάβετε πιο ακριβή αποτελέσματα εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη τους. Θα μπορούσαν να υπάρχουν αρκετοί άλλοι χρήστες με παρόμοια πλήρη ονόματα, αλλά τα ονόματα χρήστη είναι όλα μοναδικά. Ομοίως, τα πλήρη ονόματα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, ενώ τα ονόματα χρηστών είναι λιγότερο πιθανό να αλλάζουν συχνά.

    Εάν η αναζήτηση εμφανίζει το όνομα χρήστη τους κάτω από το Προσθήκη φίλων ενότητα, αυτό σημαίνει ότι σας έχουν διαγράψει. Εάν ο χρήστης δεν εμφανίζεται καθόλου παρά την αναζήτηση του ακριβούς ονόματος χρήστη του, τότε είτε σας απέκλεισε είτε διέγραψε τον λογαριασμό του στο Snapchat.

  3. Αναζητήστε το όνομα χρήστη τους από διαφορετικό λογαριασμό . Η μη εύρεση του χρήστη που αναζητήσατε στο τελευταίο βήμα αυξάνει την πιθανότητα να σας αποκλείσει. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ακόμα αρκετό για να επιβεβαιωθεί.

    Μπορείτε ουσιαστικά να αποδείξετε ότι ο λογαριασμός τους εξακολουθεί να υπάρχει αναζητώντας τον χρήστη από άλλο λογαριασμό Snapchat. Έχετε δύο επιλογές:

    • Ζητήστε από έναν φίλο να εκτελέσει την αναζήτηση για εσάς.
    • Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας, δημιουργήστε έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό Snapchat και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε αναζήτηση από εκεί.

    Η πρώτη επιλογή είναι η πιο εύκολη γιατί σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε όλη την επιπλέον δουλειά που συνεπάγεται η εγγραφή σας για έναν νέο λογαριασμό. Επιλέξτε έναν φίλο, συγγενή, συνάδελφο ή άλλο γνωστό που είναι στο Snapchat και δεν είναι φίλος με τον χρήστη που πιστεύετε ότι μπορεί να σας έχει αποκλείσει. Ζητήστε τους να ψάξουν για το άτομο.

    Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον υπάρχοντα λογαριασμό σας Snapchat ή να κάνετε λήψη της εφαρμογής σε διαφορετική κινητή συσκευή, εάν έχετε πρόσβαση σε μία.

    Εάν εσείς ή ο φίλος σας καταφέρετε να βρείτε τον λογαριασμό χρήστη που αναζητούσατε, τότε αυτό αρκεί για να επιβεβαιώσετε ότι όντως σας έχει αποκλείσει.

Εάν κανένα από αυτά τα βήματα δεν λειτούργησε, ο φίλος σας πιθανότατα διέγραψε τον λογαριασμό του.

Μπορείτε πάντα ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat αν τους αποκλείσατε προηγουμένως.

FAQ
  • Πώς μπορώ να αποκλείσω κάποιον στο Snapchat;

    Για να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat , μεταβείτε στις συνομιλίες σας, επιλέξτε έναν χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Μενού > Διαχειριστείτε τη Φιλία > ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ .

  • Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο Snapchat;

    Οι αποκλεισμένοι χρήστες δεν μπορούν να σας βρουν στο Snapchat, ακόμα κι αν σας αναζητήσουν. Επίσης, δεν μπορούν να σας στείλουν στιγμιότυπα, να δουν τις ιστορίες σας ή να ξεκινήσουν μια συνομιλία μαζί σας.

  • Πώς μπορώ να διαγράψω έναν λογαριασμό Snapchat;

    Προς την διαγράψτε έναν λογαριασμό Snapchat , παω σε accounts.snapchat.com , συνδεθείτε και επιλέξτε Διάγραψε τον λογαριασμό μου . Για επανενεργοποίηση εντός 30 ημερών, απλώς συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας. Μετά από 30 ημέρες, έχει φύγει για πάντα.

  • Πώς μπορώ να κάνω σίγαση σε κάποιον στο Snapchat;

    Για να κάνετε σίγαση κάποιου στο Snapchat, επιλέξτε ένα προφίλ και μεταβείτε στο Μενού > Ρυθμίσεις συνομιλίας και ειδοποιήσεων > Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων > Σίγαση συνομιλιών .

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών σε ένα Chromebook
Εάν είστε νέοι στο Chromebook, μπορεί να το θεωρείτε πιο περιορισμένο από τα Windows ή το Mac, αλλά θα κάνετε λάθος. Σίγουρα έξω από το κουτί δεν συμβαίνουν πολλά, αλλά με κάποιες προσαρμογές και μερικά καλά-
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Το Chrome 77 είναι εκτός λειτουργίας με το ακόλουθο αρχείο καταγραφής αλλαγών
Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η έκδοση 77 είναι τώρα διαθέσιμη στους σταθερούς χρήστες του κλάδου, με 52 σταθερές ευπάθειες και ορισμένες βελτιώσεις και μικρές αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη νέα εμφάνιση για πιστοποιητικά EV (εκτεταμένη επικύρωση) στη γραμμή διευθύνσεων, αλλαγές απόδοσης φρουρίου, μια νέα σελίδα καλωσορίσματος,
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Χάρτες Bing για υποστήριξη προσαρμοσμένων στυλ χαρτών και άλλων
Οι χάρτες Bing της Microsoft σίγουρα δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία χαρτών παγκοσμίως, αλλά για τους προγραμματιστές της Universal Windows Platform, είναι μια καλή λύση χαρτογράφησης για χρήση στις εφαρμογές τους. Η Microsoft συνεχίζει να το βελτιώνει και στα δύο μέτωπα - για τακτικούς χρήστες και προγραμματιστές ταυτόχρονα. Η τελευταία ενημέρωση της υπηρεσίας, με το όνομα Bing Maps
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=4h3Pz9ETjSY Το αρχείο καταγραφής ιστορικού αναζήτησης στο Facebook διατηρεί ένα αρχείο όλων των αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ στην πλατφόρμα. Η τακτική εκκαθάριση αυτού και του ημερολογίου δραστηριότητάς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Πώς να ανακτήσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε γρήγορα τον κωδικό πρόσβασής σας και να επαληθεύσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Snapchat: Πώς να αυξήσετε το χρόνο
Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά από ό, τι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο και εξαφανίζεται προτού έχετε την ευκαιρία να το εκτιμήσετε πλήρως. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείτε για άλλα άτομα
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Πώς να βρείτε επαφές στο Instagram
Για να βρείτε επαφές στο Instagram, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Discover People για να συγχρονίσετε τις επαφές σας με την εφαρμογή Instagram ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε άτομα.